Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το νέο βιβλίο της Σπυριδούλας Κόκκαλη «Healthy Little Eaters - The Adventures of the Fruit Heroes»

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΟΚΚΑΛΗ
13 Αυγούστου 2024 / 15:24
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

"Για μένα, αυτό το βιβλίο είναι το αποτέλεσμα της αγάπης μου για τα παιδιά και της επιθυμίας μου να τα βοηθήσω να ανακαλύψουν τη χαρά της υγιεινής διατροφής και την αξία της προστασίας του περιβάλλοντος"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το νέο βιβλίο της Σπυριδούλας Κόκκαλη είναι από σήμερα 13/8 επίσημα κατοχυρωμένο. Μετά από χρόνια δουλειάς και με ικανοποίηση, μοιράζεται αυτή τη όμορφη στιγμή με φίλους στην σελίδα της στο fb. Αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου. Μετά από 10 χρόνια δουλειάς, όνειρα και αμέτρητες ώρες αφιερωμένες σε κάτι που αγαπώ, το πρώτο μου παιδικό αγγλικό βιβλίο, "Healthy Little Eaters - The Adventures of the Fruit Heroes", επιπέδου Α2 σύμφωνα με το κοινό ευρωπαϊκό πλαίσιο για τις γλώσσες, είναι πλέον επίσημα κατοχυρωμένο με αριθμό πράξης 2670!

Για μένα, αυτό το βιβλίο είναι κάτι περισσότερο από μια απλή ιστορία. Είναι το αποτέλεσμα της αγάπης μου για τα παιδιά και της επιθυμίας μου να τα βοηθήσω να ανακαλύψουν τη χαρά της υγιεινής διατροφής και την αξία της προστασίας του περιβάλλοντος.

Αυτό το βιβλίο είναι αφιερωμένο στα δύο πιο αγαπημένα μου πρόσωπα, τα παιδιά μου, τον Βασίλης Βλάχο και την Κατερίνα Μικαέλα Βλάχου. Είστε η έμπνευσή μου και η κινητήρια δύναμή μου.

Νιώθω τόσο ευγνώμων για όλους εσάς που με στηρίξατε σε αυτή την πορεία. Χωρίς τη δική σας αγάπη και υποστήριξη, αυτό το όνειρο δεν θα είχε γίνει πραγματικότητα.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το βιβλίο και τη φιλοσοφία του, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.healthylittleeaters.gr. Σας ευχαριστώ από καρδιάς που είστε δίπλα μου σε αυτό το όμορφο ταξίδι!»

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.