Σάββατο 27.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων η Σπ. Κόκκαλη

Σπυριδούλα Κόκκαλη
14 Μαΐου 2024 / 09:03

Η Αντιδήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας ξεπέρασε τον κίνδυνο των πρώτων ημερών - Ενημέρωση από τον Δήμαρχο Γιώργο Μαχειμάρη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την κατάσταση της υγείας της Αντιδημάρχου Κυκλικής Οικονομίας, Καθαριότητας,  Περιβάλλοντος, Δημοσίων Σχέσεων Σπυριδούλας Κόκκαλη, η οποία την Πέμπτη 9-5-2024 εισήχθη στο Γ.Ν. Κέρκυρας με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενημερώνει ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης:

«Ενημερώνουμε ότι η Αντιδήμαρχος ξεπέρασε τον κίνδυνο των πρώτων ημερών και ήδη έχει εισαχθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για εξειδικευμένες εξετάσεις.

Ευχαριστούμε δημόσια τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας «Αγ. Ειρήνη», Αδαμαντία Εγγλεζοπούλου για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, στη λειτουργία της δευτεροβάθμιας μονάδας υγείας και την ευαισθησία που επέδειξε κατά την διάρκεια της νοσηλείας της.

Επίσης τον Διευθυντή, το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό  δυναμικό της καρδιολογικής κλινικής αφενός, αφετέρου τους ιατρούς, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό της βραχεία νοσηλείας, για την άριστη επιστημονική επάρκεια, την ιατρική περίθαλψη, την φροντίδα, την επαγρύπνηση, το υπομονετικό, αθόρυβο και σιωπηλό έργο που νυχθημερόν επιτελούν  με  ήθος, ευγένεια, επαγγελματισμό,  δημιουργώντας αίσθημα πλήρους ασφάλειας και απολαβής φροντίδας υψηλού επιπέδου, πάντα με χαμόγελο.

Για μια ακόμα φορά διαπιστώνεται ότι  το  ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου «υπερβάλλει εαυτόν» και φροντίζει τους ασθενείς, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες έλλειψης προσωπικού, γεγονός που πρέπει να απασχολήσει όλους».