Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνησε η περίοδος εγγραφών συμμετοχής για τις κατασκηνώσεις ΑμεΑ 2024

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑΜΕΑ
19 Ιουνίου 2024 / 11:22
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Για την περίοδο 15-24 Ιουλίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Άρχισε η εγγραφή συμμετοχής κατασκηνωτών/τριων Ατόμων με Αναπηρία και Συνοδών τους για τις κατασκηνώσεις Γουβιών «Σταμάτιος Δεσύλλας», για την περίοδο 15-24 Ιουλίου, όπως ενημέρωσε ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Κέρκυρας, στα πλαίσια της προετοιμασίας του για τη συμμετοχή του στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα Ατόμων με Αναπηρία 2024. Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία  Συλλόγων Ατόμων με Αναπηρία σε συνεργασία με τον Δήμο Κέρκυρας. Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

"Α. Κατασκηνωτές Άτομα με Αναπηρία

  Οι κατασκηνωτές Άτομα με Αναπηρία πρέπει να είναι 10 έως 50 ετών και οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν πρέπει να υποβάλλουν το Δελτίο Κατασκηνωτή/τριας στον Σύλλογό μας, μέχρι την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024  στα γραφεία του Συλλόγου, 2η πάροδος Ελευθερίου Βενιζέλου 5 (πίσω από το ΙΚΑ) και ώρες 9.00 π.μ έως 14.00 μ.μ.

  Το Δελτίο Κατασκηνωτή  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προμηθευτούν από τον Σύλλογό μας, συμπληρωμένο από τον οικογενειακό γιατρό και από τους γονείς και πρέπει να συνοδεύεται με επισύναψη των παρακάτω δικαιολογητικών:

  1. Γνωμάτευση αναπηρίας από Α/θμιες Υγειονομικές Επιτροπές σε ισχύ (έκδοση πριν από το 2011 εφ’ όρου ζωής ΚΕΠΑ, ΑΣΥΕ)  (Όχι από ΚΕΔΑΣΥ).
  2. Βιβλιάριο Εμβολίων.
  3. Μία φωτογραφία.
  4. Αρνητικό rapid test για την ανίχνευση του ιού SAR-CoV-2 κατά την είσοδο τους χώρο της κατασκήνωσης (διενέργεια μέχρι 24 ώρες πριν την είσοδο)

Β. Συνοδοί Ατόμων με Αναπηρία

Οι συνοδοί ατόμων με αναπηρία πρέπει να είναι ηλικίας άνω των 18 ετών και θα προτιμώνται φοιτητές ή απόφοιτοι κοινωνικών επιστημών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πρέπει  να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Α.Φ.Μ
  2. Α.Μ.Κ.Α
  3. Α.Δ.Τ.
  4. ΙΒΑΝ λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας.
  5. Μία φωτογραφία
  6. Αρνητικό rapid test για την ανίχνευση του ιού SAR-CoV-2 κατά την είσοδο τους χώρο της κατασκήνωσης (διενέργεια μέχρι 24 ώρες πριν την είσοδο)
  7. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου και Υ.Δ.

 

Σημείωση:

Τα Δελτία Κατασκηνωτή/τριας και οι Αιτήσεις Συνοδών διατίθενται από τα Γραφεία του Συλλόγου μας (2η πάρ. Ελ. Βενιζέλου 5, πίσω από το ΙΚΑ) και πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 και ώρες 09.00 – 14.00.

Περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω τηλέφωνα:

26610-47565  Ειρήνη Καραδημήτρη

6981-250808  Μαίρη Κοντού

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος                                                                   Η Γραμματέας

Σπύρος Ζουμπουλίδης                                                          Μαίρη Κοντού"

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.