Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το αδιαχώρητο στο αεροδρόμιο Κερκύρας

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
19 Ιουλίου 2024 / 14:56
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Χτύπησε και το «Ι. Καποδίστριας» ο ιός των συγκοινωνιακών καθυστερήσεων ελέω διαδικτυακών προβλημάτων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Χτύπησε και το «Ι. Καποδίστριας» ο ιός των συγκοινωνιακών καθυστερήσεων ελέω διαδικτυακών προβλημάτων. Ήδη, μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, άρχισαν να συγκεντρώνονται οι ταξιδιώτες, γεμίζοντας ασφυκτικά τις αίθουσες αναχωρήσεων.

Σύμφωνα με τη Fraport, που ρωτήθηκε σχετικά από το enimerosi.com, τα προβλήματα σύνδεσης και έτσι επιλογής πτήσης (booking) αλλά και επιβεβαίωσης πτήσης (check in) μεταφράζονται σε καθυστερήσεις καθώς διενεργούνται χειροκίνητα. Οι καθυστερήσεις επιβαρύνουν την προετοιμασία των πτήσεων, παίρνουν τη μορφή γεωμετρικής προόδου, επιβαρύνοντας το σύστημα, συγκεντρώνοντας κόσμο στα αεροδρόμια.

ΦΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.