Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γκίκας: «22 Μαΐου υπογράφονται οι συμβάσεις ανακαίνισης των Κέντρων Υγείας»

Κέντρα Υγείας
17 Μαΐου 2024 / 18:52

Παρόντες θα είναι η αν. Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη και ο Διευθύνων Σύμβουλος ΤΑΙΠΕΔ Δημήτρης Πολίτης, όπως και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, είχε ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, με αντικείμενο την υπογραφή των Συμβάσεων για την αναβάθμιση/ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας Κέρκυρας και του ΓΝΚ.  

Συγκεκριμένα, στις 22 Μαΐου θα υπογραφεί η «Ενεργειακή και Λειτουργική Αναβάθμιση και Ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας Λευκίμμης,  Αγ. Αθανασίου-Αγρού, Αγ. Μάρκου», με ύψος σύμβασης περί τα 4.300.000 € (με ΦΠΑ) και χρόνο ολοκλήρωσης 14 μήνες. Επίσης, θα υπογραφεί το έργο «Επισκευαστικές εργασίες σε διάφορα κτίρια του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας» με ύψος σύμβασης περί το 1.300.000€ (με ΦΠΑ) και χρόνο ολοκλήρωσης 16 μήνες.

Παρόντες στην υπογραφή των συμβάσεων θα είναι η αν. Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη και ο Διευθύνων Σύμβουλος ΤΑΙΠΕΔ Δημήτρης Πολίτης, όπως και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης. Αναθέτουσα Αρχή είναι η 6η Υγειονομική Περιφέρεια»