Πέμπτη 19.02.2026 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υποσχέσεις για ακόμα 10 εκ. για τις καταστροφές

Με τον υφ. Πολιτικής Προστασίας Κατσαφάδο η σύσκεψη παρουσία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Γιάννη Τρεπεκλή και των Δημάρχων της Κέρκυρας, Στεφάνου Πουλημένου, Γεωργίου Μαχειμάρη και Γιάννη Καββαδία.
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ
18 Φεβρουαρίου 2026 / 19:08

Προσδοκώ στην ανταπόκριση της τοπικής διοίκησης, επισημαίνει ο Γκίκας.

ΑΘΗΝΑ. Την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, που θα συνεδριάσει η Κυβερνητική Επιτροπή Κρατικής Αρωγής, να διατεθεί νέο κονδύλι, άνω των 10.000.000€, πέραν των ήδη αποδεσμευθέντων 12.000.000€, που ήδη έχουν ανακοινωθεί για την αντιμετώπιση των καταστροφών από τις πρόσφατες θεομηνίες.

Την ανακοίνωση έκανε ο υφυπουργός ναυτιλίας, Στ. Γκίκας επισημαίνοντας ότι οι αρμόδιοι φορείς και οι τοπικές αυτοδιοικητικές αρχές, θα πρέπει να ανταποκριθούν άμεσα στην πρόκληση της εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών έργων.