Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επί τάπητος τα έργα του Γυμναστηρίου στις Αλυκές και της μελέτης κολυμβητηρίου στον ΝΑΟΚ

ΔΕΠΑΝ
21 Μαρτίου 2024 / 11:10
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Σύσκεψη στο Μαράσλειο και ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών από τον Γεν. Διευθυντή της ΔΕΠΑΝ Βασίλη Κουτσιώρη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρόοδος εργασιών στα χρηματοδοτούμενα έργα του Κλειστού Γυμναστηρίου του Κ.Γ.Σ. και του ανοικτού κολυμβητηρίου του ΝΑΟΚ, συζητείται σήμερα σε σύσκεψη στο Μαράσλειο, που είναι σε εξέλιξη.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας Στέφανο Πουλημένο, συμμετέχουν ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΠΑΝ Βασίλης Κουτσιώρης, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Προγραμματισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νίκος Βραδής, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ανδρέας Κορδόνας, ο εντεταλμένος σύμβουλος Σταμάτης Μάλλιος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΠΑΝ που βρίσκεται στην Κέρκυρα, θα συζητήσει και θα ενημερώσει τη δημοτική αρχή ως προς τον βαθμό προόδου των εργασιών.

Ένταξη στο Αντ. Τρίτσης

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για δύο έργα: Της κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου στις Αλυκές και την εκπόνηση τεχνικής μελέτης για Ανοικτό Κολυμβητήριο στον ΝΑΟΚ. Είναι ενταγμένα με την ίδια απόφαση στο πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης» και εκτελούνται από την ΔΕΠΑΝ (Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη) δυνάμει προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί με τον Δήμο. 

Το έργο της ανέγερσης Γυμναστηρίου συμβασιοποιήθηκε με τον εργολάβο λίγο πριν τελειώσει η θητεία της Δημαρχίας Υδραίου. Το δε έργο της εκπόνησης μελετών για κολυμβητήριο, είναι σε εξέλιξη από τις τεχνικές υπηρεσίες της ΔΕΠΑΝ και σύμφωνα με την τελευταία παράταση που δόθηκε τον Ιανουάριο 2024, οι μελέτες είναι παραδοτέες στις 28/7/2024. 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.