Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυλωνίτης: «Οι Υπουργοί που έρχονται να στηρίξουν Κράτσα έρχονται με δικά τους έξοδα;»

ΑΛ. ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ
13 Οκτωβρίου 2023 / 18:41

"Δικαίωμα τους να την στηρίξουν ως ομοϊδεάτες και ανήκοντες στο ίδιο κόμμα. Όμως να έρθουν στα νησιά μας ιδιωτικά με δικά τους έξοδα ή με έξοδα του κόμματος τους. ΌΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΊΟΥ"

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΛ. ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ). Οι υπουργοί που έρχονται αυτές τις μέρες  στη Κέρκυρα και σε όλα τα  νησιά του Ιονίου για να στηρίξουν την κ. Κράτσα έρχονται με δικά τους έξοδα ή του δημοσίου;

Ποτέ δεν υπήρξα  πολιτικά μικρόψυχος, έτσι τουλάχιστον πιστεύω για τον εαυτό μου.

Όμως αυτό που  συμβαίνει  σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές  ξεπερνά τα όρια της ανοχής μου ως βουλευτή της Κέρκυρας.

Δεν μπορώ να μετρήσω πόσοι υπουργοί και υφυπουργοί έρχονται στην Κέρκυρα και στα Ιόνια νησιά για να στηρίξουν την κ. Κράτσα αυτές τις μέρες.

Μην μας πει κανένας  υπουργός ότι έρχεται μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.!!!! Δεν θα τους πιστέψει κανένας.

Αυτό γίνεται με απόλυτα οργανωμένο τρόπο και ο σκοπός των  επισκέψεων αυτών  είναι αποκλειστικά  η  στήριξη της κ. Κρατσα. Μέχρι και ο πρωθυπουργός ακούστηκε ότι θα ‘ρθει.

Δικαίωμα  τους να την στηρίξουν ως ομοϊδεάτες και ανήκοντες στο ίδιο κόμμα. Όμως να έρθουν στα νησιά μας ιδιωτικά  με δικά τους έξοδα ή με έξοδα του κόμματος τους. ΌΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΊΟΥ.

Ερωτώ λοιπόν ευθέως, γιατί μου πέφτει ο λόγος:

Ο ερχομός όλων αυτών των υπουργών και υφυπουργών στη Κέρκυρα  αλλά και στα άλλα Νησιά της Ιόνιας Περιφέρειας κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με τα επιτελεία τους γίνεται με έξοδα του ελληνικού κράτους ΝΑΙ η ΌΧΙ ;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ