Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πανελλήνιες 2023: Σήμερα ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
27 Ιουλίου 2023 / 09:22
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να λάβουν τη σχολή εισαγωγής τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση σχετικά με το τμήμα εισαγωγής τους

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τέλος μπαίνει στην αγωνία των φετινών υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς σήμερα  θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ σύμφωνα με πληροφορίες από  το Υπουργείο Παιδείας.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να μάθουν σε ποια σχολή ή τμήμα έχουν εισαχθεί είτε μέσω sms στο κινητό τους, εφ' όσον είχαν προβεί τις απαραίτητες ενέργειες εγγραφής στη σχετική πλατφόρμα, είτε ηλεκτρονικά στη διευθυνση: https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο - Όνομα - Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Τέλος, θα μπορούν να ενημερωθούν και από τους καταλόγους που θα έχουν αναρτηθεί έξω από τα Λύκεια της χώρας.

 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.