Δευτέρα 01.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελληνίων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
28 Ιουνίου 2024 / 12:45
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Οι υποψήφιοι μπορούν να μάθουν τα αποτελέσματα στην πλατφόρμα, στα σχολεία τους όπου και θα αναρτηθούν οι πίνακες, αλλά και με sms εφόσον έχουν κάνει αίτηση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα μέσω της οποίας μπορούν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων Εξετάσεων  σε Γενικά Λύκεια και ΕΠΑΛ να δουν τις βαθμολογίες τους.

Οι βαθμολογίες αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική σελίδα όπου οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση με τους κωδικούς τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις δουν ακολουθώντας το σύνδεσμο  https://results.it.minedu.gov.gr . Εκεί, θα πρέπει να πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερεις πρώτους χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους, στα ελληνικά με κεφαλαία.

Οι καταστάσεις θα αναρτηθούν σύντομα και στα λύκεια, ενώ υπάρχει και δυνατότητα ενημέρωσης για τις βαθμολογίες και μέσω SMS εφόσον οι υποψήφιοι έχουν κάνει τη σχετική αίτηση.

Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας, θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.