Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάλεσμα της «Εκκίνησης» σε ανοιχτή συνέλευση την Κυριακή

Εκκίνηση
26 Ιουλίου 2023 / 16:21

Στις 10:00, στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας - Θα συζητηθούν κομμάτια του πολιτικού προγράμματος και το ζήτημα του επικεφαλής

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή 30/07/2023, στις 10:00, στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας,  θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση της Δημοτικής Παράταξης ΕΚΚΙΝΗΣΗ – Αριστερό Δημοκρατικό Μέτωπο. Μετά από μία σειρά διερευνητικών επαφών με πολιτικούς φορείς και παρατάξεις δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί κοινός τόπος πολιτικών συγκλίσεων, εν όψει των Δημοτικών Εκλογών.

Σε αυτό το πλαίσιο και μπροστά στην εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου, η Παράταξη προχωράει τις διαδικασίες, προκειμένου να αποτελέσει το πόλο συσπείρωσης όλων των δημοτών οι οποίοι θέλουν έναν Δήμο σε άλλη κατεύθυνση.

Μετά την επιτυχημένη σύσκεψη που κάλεσε η ΕΚΚΙΝΗΣΗ στις 19/07/2023 και στην οποία συμμετείχε πλήθος δημοτών από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, ακολουθεί η συνέλευση της Παράταξης στην οποία θα συζητηθούν κομμάτια του πολιτικού προγράμματος και το ζήτημα του επικεφαλής.

Καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στην δημιουργία της αριστερής - προοδευτικής πρότασης για το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας να παρευρεθούν στην διαδικασία.  

ΕΚΚΙΝΗΣΗ – Αριστερό Δημοκρατικό Μέτωπο

 

ΦΩΤΟ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ Στιγμιότυπο από την πρόσφατη σύσκεψη στις 19 Ιουλίου