Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έφθασε στην Κέρκυρα ο Πρωθυπουργός

Κυριάκος Μητσοτάκης
19 Απριλίου 2023 / 10:28

Τον υποδέχθηκαν ο βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Γκίκας και η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην Κέρκυρα έφθασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. Λίγο μετά τις 10 το πρωί, το Πρωθυπουργικό αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ι. Καποδίστριας  όπου τον υποδέχθηκαν ο βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Γκίκας και η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα.

θα παραμείνει στο νησί μέχρι το βράδυ, με ένα πυκνό πρόγραμμα επισκέψεων.  ενώ μαζί έχει έρθει πολυμελές κυβερνητικό κλιμάκιο, αποτελούμενο από  πολλούς υπουργούς, μεταξύ άλλων η Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας οι Υφυπουργοί Οικονομικών Απ. Βεζυρόπουλος, Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος και Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη. Επίσης αναμένεται να έρθουν και οι γενικοί γραμματείς Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης, Εσωτερικών Αθ. Μπαλέρμπας και Μ. Σταυριανουδάκη, Περιβάλλοντος Αλ. Σδούκου και Αθλητισμού Γ. Μαυρωτάς.

Ο κ.Μητσοτάκης θα μιλήσει στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων του 2030, με τα δρομολογούμενα έργα να ανέρχονται στο 1,8 δις. ευρώ. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη 1 μ.μ. στο ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace, ενώ θα διεξάγονται και παράλληλα θεματικά workshop με επικεφαλής τον κ. Στύλιο, τον κ. Πέτσα, τον κ. Βεζυρόπουλο και την κ. Μενδώνη.

Η αυθημερόν επίσκεψη του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ θα ολοκληρωθεί με ομιλία που θα δώσει στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο.