Τρίτη 28.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αντιδήμαρχοι Διαποντίων: «Εμπάθεια και συκοφαντίες Καλούδη»

Διαπόντια Νησιά
13 Μαρτίου 2023 / 10:26

Κοινή Δήλωση Αντιδήμαρχων Διαπόντιων Νησιών, Ερείκουσας Αλέξανδρου Κατέχη, Μαθρακίου Βασίλη Αργυρού και Οθωνών Δημήτρη Κατέχη:

ΚΕΡΚΥΡΑ. Διαψεύδουν ξανά οι αντιδήμαρχοι των τριών Διαποντίων Νησιών καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον επικεφαλής της παράταξης Πρώτα η Κέρκυρα Γιώργο Καλούδη.
Στον πρώτη περίπτωση είχαν διαψεύσει καταγγελία για παράνομη χωματερή στην Ερείκουσα, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την παρούσα κατάσταση που δεν είχαν σχέση με άλλες, παλιότερες φωτογραφίες.

Στη συνέχεια οι τρεις αντιδήμαρχοι, αναφέρουν ότι ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος μέσω ψεύτικου προφίλ στο FB  εξαπέλυσε βολές κατά αντιδημάρχων με φωτογραφία ατόμου που δεν είναι πια στη ζωή:

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση των τριών Αντιδημάρχων:

   «Το τελευταίο διάστημα, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης, επιτίθεται με απρεπέστατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς στη Δήμαρχο.
Με ψεύδη, συκοφαντίες και ακροβασίες κάθε είδους, το μόνο που πετυχαίνει είναι να επιβεβαιώνει διαρκώς το μίσος και την εμπάθεια που χαρακτηρίζουν τις επιθέσεις αυτές.

Πριν από μέρες έκανε λόγο για παράνομη χωματερή στην Ερείκουσα, διαψεύστηκε, αλλά δεν είχε το σθένος να αναλάβει τις ευθύνες του.

Συνεχίζει στον ίδιο δρόμο, του ψεύδους και της συκοφαντίας. Κατηγορεί, χωρίς στοιχεία, τη Δήμαρχο επί παντός επιστητού, ακόμα και για πράγματα που έχουν ήδη απαντηθεί.

Παράλληλα, με ανάρτηση σε ψεύτικο προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία μάλιστα συνακολούθως δημοσιεύτηκε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης, εξαπολύθηκαν βολές κατά των Αντιδημάρχων Ερείκουσας, Οθωνών και της δημοτικής αρχής.

Αποδείχθηκε ότι για την ανάρτηση αυτή, είχε γίνει χρήση φωτογραφίας προσώπου το οποίο δεν είναι πλέον στη ζωή.
Είναι όμως αυτού του είδους οι συμπεριφορές ό,τι χρειαζόμαστε ως Δήμος και ως κοινωνία;

Με το μίσος και την εμπάθεια μπορούν να λυθούν προβλήματα;
Η Δήμαρχος, ακόμα και όσοι διαφωνούν μαζί της, αναγνωρίζουν ότι έχει πολιτικό πολιτισμό.
Η τοξικότητα, οι τοξικοί άνθρωποι αυτοί που περιφέρουν το μίσος και την εμπάθεια τους δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα θετικό στο τόπο μας.»