Τρίτη 27.02.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

38 επιτυχόντες σε Πολυτεχνεία και Πολυτεχνικές Σχολές βραβεύτηκαν από το ΤΕΕ Κέρκυρας

Βράβευση
10 Ιανουαρίου 2023 / 16:16

Η εκδήλωση έγινε στο ιδιαίτερα εμβληματικό περιβάλλον της Αναγνωστικής Εταιρίας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο ιδιαίτερα εμβληματικό και φιλόξενο περιβάλλον της Αναγνωστικής Εταιρίας έκανε το Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας  την καθιερωμένη επί σειρά ετών ειδική εκδήλωση της βράβευσης  των επιτυχόντων, 38 συνολικά στον αριθμό, στα Πολυτεχνεία και τις Πολυτεχνικές Σχολές της Χώρας στις Πανελλαδικές εξετάσεις του έτους 2022.
 


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Αναγνωστικής Εταιρίας Κέρκυρας και π. Αντιπρόεδρος του Π. Τμήματος Αθ. Μακρής, οι π. Πρόεδροι του Π. Τμήματος Κ. Βλάσσης, Ν. Σπίγγος και Ν. Τρίαντος, τα εκλεγμένα μέλη του Π. Τμήματος στην Κεντρική Αντιπροσωπεία και οι Πρόεδροι των Κλαδικών Συλλόγων των Διπλωματούχων Μηχανικών .
Εκ μέρους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης παρευρέθηκε η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Δ. Σαββίδου.
 


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου του Π. Τμήματος, Γ. Μεταλληνού, ο οποίος καλωσόρισε τους νέους φοιτητές και τους συνεχάρη για την κοπιώδη προσπάθεια που κατέβαλαν και την σημαντική επιτυχία που σημείωσαν, όπως και τις οικογένειες των παιδιών για την στήριξη και ηθική τους συμπαράσταση.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αξία των σπουδών, την αγάπη και τον ζήλο που οφείλουν να επιδείξουν ως φοιτητές  για το επιστημονικό τους αντικείμενο ενώ τέλος επισήμανε τον σημαντικό Επιστημονικό, Επαγγελματικό και κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζει το  Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και τα οφέλη που θα προσκομίσουν, με την ένταξή τους, μετά το πέρας των σπουδών τους, στο δυναμικό του Φορέα.  
 
Εν συνεχεία ακολούθησε η απονομή των συγχαρητηρίων τίτλων από τους επίσημους παρευρισκόμενους,  τα μέλη της Διοίκησης του Φορέα και τους Προέδρους των Κλαδικών Συλλόγων.
 
Η εκδήλωση έκλεισε με την παράθεση cocktail στο Εντευκτήριο της Αναγνωστικής Εταιρίας.
 
Το φωτογραφικό υλικό της βράβευσης θα διατίθεται από το ΤΕΕ για τους φοιτητές και τις οικογένειές τους, δωρεάν.