Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ακόμα ένα περιστατικό βανδαλισμού καταγγέλλει ο Γιώργος Μαχειμάρης

Γιώργος Μαχειμάρης
23 Ιουνίου 2021 / 16:05

ΑΧΑΡΑΒΗ (Γραφείο Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας). «Παρενοχλητικές ενέργειες» στις εργασίες ηλεκτροφωτισμού της παραλίας Αστρακερής, καταγγέλλει

ο Δήμαρχος Γιώργος Μαχειμάρης, κάνοντας λόγο για «γνωστούς-αγνώστους» που έχουν στόχο να εμποδίσουν την αναβάθμιση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας αναφέρει:
«Μέσα σε διάστημα ολίγων ημερών μια ακόμα εργασία  συντήρησης στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας  γίνεται στόχος των «γνωστών άγνωστων».

Πρόκειται για εργασίες  που αφορούν στη συντήρηση- αντικατάσταση  καλωδίων που ρευματοδοτούν κολώνες ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή που βρίσκεται το Αλιευτικό καταφύγιο της Αστρακερής (κοινότητα Καρουσάδων Δήμου Βόρειας Κέρκυρας).
Ένα αίτημα των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής που έρχεται από πολλά χρόνια πριν.

Αλλά « άλλαι αι βουλαί»  των «γνωστών αγνώστων».  Κανένα έργο-παρέμβαση  στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας. Ούτε για τη  βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και των επαγγελματιών.

Ας κατανοήσουν  όλοι ότι ούτε ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας ούτε  ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας - ο οποίος πραγματοποιεί αντίστοιχες εργασίες στο χώρο ευθύνης του εντός του αλιευτικού καταφυγίου- πτοούνται , από κάθε είδους δόλιες παρενοχλητικές  ενέργειες  που στόχο έχουν το «φρενάρισμα» της βελτίωσης –αναβάθμισης της καθημερινότητας  των δημοτών μας. Οι εργασίες συνεχίζονται».