Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκπρόσωπος του επενδυτή του Ερημίτη έρχεται στην Κέρκυρα

Σύλλογος Ερημίτη Πλους
24 Ιανουαρίου 2017 / 14:19

Κάλεσμα από το Σύλλογο του Ερημίτη προς την τοπική αυτοδιοίκηση και τους φορείς, για συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της NCH Capital

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με οργή και αγανάκτηση, καταγγέλλει ο Σύλλογος «Ερημίτη Πλους» την έλευση στην Κέρκυρα των επενδυτών της NCH Capital.                       

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου, «την Πέμπτη, 26 του Γενάρη, επισκέπτονται την Κέρκυρα οι νέο αποικιοκράτες «επενδυτές» της N.C.H.Capital.
Έρχονται να «χρυσώσουν το χάπι» της επικείμενης τσιμεντοποίησης του Ερημίτη, της καταστροφής της φυσικής πολιτιστικής κληρονομιά της Κέρκυρας και της τοπικής οικονομίας της περιοχής μας με τις «χάνδρες και τα καθρεφτάκια».

Καλούμε όλον τον Κερκυραϊκό Λαό, όλους τους φορείς και τα κινήματα σε παράσταση διαμαρτυρίας στις 12.30 το μεσημέρι έξω από το ξενοδοχείο ΚΟΡΦΟΥ ΠΑΛΛΑΣ, ώστε όλοι μαζί: σύσσωμος ο Κερκυραϊκός Λαός, οι φορείς της αυτοδιοίκησης (περιφέρεια-Δήμος σύμφωνα με τις ομόφωνες αποφάσεις των συμβουλίων τους) φορείς και κινήματα να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στα σχέδιά τους και να διαδηλώσουμε ότι η παρουσία τους στο νησί μας είναι ανεπιθύμητη».