Η «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» συγχαίρει τη Σπυριδούλα Καρύδη

Η «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» συγχαίρει τη Σπυριδούλα Καρύδη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τη δυναμική Κερκυραία αθλήτρια καθώς και τον κορυφαίο προπονητή της Παύλο Σκορδίλη συγχαίρει για την επιτυχία τους, η «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Αλεξάκη:

11
Φεβρουαρίου / 2020

«Θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, Σπυριδούλα Καρύδη. Μας έκανε ξανά υπερήφανους κατακτώντας για δεύτερη φορά το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του τριπλούν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινούπολη.
Αποδεικνύοντας, ότι η προσπάθεια και η προσήλωση στους στόχους οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα παρόλες τις αντιξοότητες και τις σοβαρότατες ελλείψεις στις αθλητικές υποδομές του νησιού μας.
Αποδεικνύοντας ότι το ταλέντο, το αγωνιστικό ήθος, η αποφασιστικότητα, η σκληρή δουλειά, η συνέπεια και η αποφασιστικότητα ανταμείβονται.
Η αισιοδοξία, η τόλμη και το πείσμα της Σπυριδούλας, αποτελεί για εμάς τον οδηγό στην προσπάθεια που καταβάλουμε για να οικοδομήσουμε ένα σύστημα όπου η πρόσβαση στην άθληση για όλους και για όλες θα αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα και, ταυτόχρονα, τον τελικό σκοπό.
Θερμά συγχαρητήρια τέλος στον προπονητή της Παύλο Σκορδίλη, στον σύλλογό της και στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα της».