Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι πρώτοι 23 υποψήφιοι της «Νέας Αρχής» του Αλέξανδρου Αλεξάκη (video)

Αλέξανδρος Αλεξάκης
29 Ιουνίου 2023 / 11:23

«Η παράταξη αποτελεί προϊόν της ανάγκης μια ευρείας πλειοψηφίας ενεργών πολιτών της Νότιας Κέρκυρας να προτάξουν μία νέα πρόταση στα κοινά του τόπου μας»

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ). Η παράταξη «Νέα Αρχή για την Νότια Κέρκυρα», δημιουργήθηκε με σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα στην τοπική αυτοδιοίκηση και αποτελεί προϊόν της αδήριτης ανάγκης μια ευρείας πλειοψηφίας ενεργών πολιτών της Νότιας Κέρκυρας να προτάξουν μία νέα πρόταση στα κοινά του τόπου μας, αναφορικά με τον τρόπο άσκησης πολιτικής. Η ανάγκη προώθησης μιας πρωτοβουλίας με ανανεωτική ματιά, γνώση και όραμα για τον τόπο, οδήγησε στην δημιουργία της παράταξης μας, στην προσπάθεια για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ στην Νότια Κέρκυρα.

Η αυτοδιοικητική μας πρωτοβουλία είναι πιστή σε αρχές και αξίες, με στόχο να αποτελέσει ένα δημοκρατικό συνεργατικό τόπο σύγκλισης και συνεργασίας, σε καθεστώς διαφάνειας, συμμετοχής και διαλόγου. Πρόκειται για έναν χώρο που θα αναπτερώσει την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας και θα τονώσει την πίστη τους για την αλλαγή νοοτροπίας στην αυτοδιοίκηση.

Σας παρουσιάζουμε σήμερα τους είκοσι τρεις (23) πρώτους υποψήφιους της παράταξης «Νέα Αρχή-Νότια Κέρκυρα». Ο αριθμός αναδεικνύει την ιδιαιτερότητα της περιόδου που διανύουμε, καθώς το έτος 2023 είναι ένα έτος μεγάλων αλλαγών και ανατροπών στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου μας. Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και η κοινωνία, για αλλαγή στον Δήμο Νότιας Κέρκυρας.

Είκοσι τρεις πρώτες υποψηφιότητες, ανθρώπων του τουρισμού, νέοι επιστήμονες, εργαζόμενοι, επαγγελματίες. Προσωπικότητες από διαφορετικές αφετηρίες και πρωτοεμφανιζόμενοι στον αυτοδιοικητικό στίβο. Με ένα όμως κοινό όραμα και στόχο, τον απεγκλωβισμό της περιοχής μας από την εσωστρέφεια και την στασιμότητα. Μια πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθήσει στην συνέχεια. Ανανέωση, όραμα και νέα αντίληψη για την διαχείριση.

Νέοι άνθρωποι, με νέες ιδέες και νέα αντίληψη για την Νότια Κέρκυρα. Ενεργοί πολίτες της Νότιας Κέρκυρας με πάθος και όραμα για τον τόπο τους. Μπροστάρηδες στην μεγάλη προσπάθεια για την μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο Νότος. Φάροι στην αναγκαιότητα της εποχής για ανανέωση σε πρόσωπα, πρακτικές, συμπεριφορές και πολιτικές. Ετοιμοπόλεμοι στην μάχη που θα δώσουμε για μια Νότια Κέρκυρα πρότυπο ανάπτυξης, δημιουργική και εξωστρεφή. Αξιοποιώντας στο έπακρο όλα εκείνα τα αυτοδιοικητικά εργαλεία που θα κάνουν την καθημερινότητα των δημοτών προσβάσιμη και υλοποιήσιμη.

Καλούμε λοιπόν όλες τις Δημοκρατικές δυνάμεις και κάθε πολίτη που επιθυμεί ένα αυτοδιοικητικό τοπίο το οποίο θα χαρακτηρίζεται από διαφάνεια, θα προκύπτει από συμμετοχή, θα παράγει έργο, θα κινείται με βάση το κοινό συμφέρον και θα υπολογίζει τις συνέπειες, να συμπλεύσει μαζί μας.

Οι αποφάσεις του παρόντος, διαμορφώνουν την ποιότητα του μέλλοντος.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΙΜΑΙΩΝ

 
   

ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΜΙΛΤΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΒΛΑΣΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

F&B DIRECTOR

ΒΛΑΣΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΚΑΝΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΚΑΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

   

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΣΣΙΩΝ

 
   

ΓΚΙΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΣΤΑΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΠΑΝΔΗΣ ΑΡΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΝΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

ΜΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΙΣΕΡΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

ΛΕΣΣΗ ΕΛΕΝΗ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

   

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΤΕΙΕΩΝ

 
   

ΒΛΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΚΟΣΜΑ ΑΝΤΡΙΑΝΑ

ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ

ΜΠΟΓΔΟΥ ΠΟΠΗ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

ΓΡΑΙΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΟΣ

ΓΕΛΑΤΣΩΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΓΟΥΛΟΥΜΗ ΒΙΒΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΣΟΥΠΙΩΝΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΣΛΛΗΛΟΣ

ΧΑΛΙΔΙΑ ΓΙΩΤΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ