Τρίτη 22.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Κέρκυρα (VIDEO)

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
21 Οκτωβρίου 2024 / 13:07
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

«Οι Κερκυραίοι και οι Κερκυραίες σίγουρα αξίζουν πολλά περισσότερα από αυτά που τους έχει επιφυλάξει η πολιτική εξουσία»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κέρκυρα επισκέπτεται τη Δευτέρα 21/10 η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σκοπός της επίσκεψης, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του κόμματος είναι για να «συμπαρασταθεί σε πολίτες που αγωνίζονται για το περιβάλλον και την αστυνομική βία, να κάνει πολιτικές επαφές και να πραγματοποιήσει περιοδεία στο νησί για να συζητήσει από κοντά με τους κατοίκους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.»

Όπως ανέφερε η Ζ. Κωνσταντοπούλου από το αεροδρόμιο κατά την άφιξή της: «Είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι ξανά στην Κέρκυρα που χάρισε στην Πλεύση Ελευθερίας το μεγαλύτερο ποσοστό σε όλη την Ελλάδα στις βουλευτικές εκλογές».

Θύμισε τους «ακατάλυτους» δεσμούς που τη συνδέουν με την Κέρκυρα, ο πατέρας της, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ήταν φυλακισμένος στο νησί κατά τη διάρκεια της Χούντας.

Μίλησε για τα σοβαρά ζητήματα που υπάρχουν στο νησί, για το Κτηματολόγιο, τα ζητήματα περιβάλλοντος, τα εργασιακά, τα προβλήματα στο νοσοκομείο, στη ΔΕΗ, στους δημόσιους χώρους και φορείς και δήλωσε για άλλη μία φορά τη συμπαράστασή της στα αγωνιζόμενα κινήματα και στους ανθρώπους οι οποίοι υπερασπίζονται την πολιτιστική κληρονομιά, το περιβάλλον, το δικαίωμα στη δημόσια υγεία και τη Δημοκρατία.

Δείτε ολόκληρη τη δήλωση ΕΔΩ:

ΦΩΤΟ/VIDEO@ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.