Τρίτη 22.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου η Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
20 Οκτωβρίου 2024 / 22:04
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Θα συναντήσει πολίτες, φορείς, εκπροσώπους εργαζομένων, φίλους και μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς διατηρεί ισχυρές σχέσεις φιλίας με το νησί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κέρκυρα, που έδωσε στην Πλεύση Ελευθερίας το μεγαλύτερο ποσοστό σε όλη την Ελλάδα στις προηγούμενες Εθνικές Εκλογές με 6,39%, θα βρεθεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024 η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πρόκειται για τον 3ο σταθμό για τον Οκτώβριο, μετά τον Έβρο (3-4 Οκτωβρίου) και την Ήπειρο (15 Οκτωβρίου), των περιοδειών που πραγματοποιεί η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας σε ολόκληρη τη χώρα, για να βρεθεί κοντά στους ανθρώπους και να αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις αγωνίες των τοπικών κοινωνιών.

Η Ζωή θα επισκεφτεί το νησί τόσο με τη δικηγορική ιδιότητά της, για να υπερασπιστεί πολίτες που αγωνίζονται για το Περιβάλλον και τη δημοκρατία, όσο και με την πολιτική ιδιότητά της.  Θα συναντήσει πολίτες, φορείς, εκπροσώπους εργαζομένων, φίλους και μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς διατηρεί ισχυρές σχέσεις φιλίας με το νησί.

Η Ζωή έχει επισκεφθεί πολλές φορές την Κέρκυρα τόσο για την υπεράσπιση ενεργών πολιτών και περιβαλλοντικών κινημάτων, όσο και για κοινωνικές δράσεις και παρεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένων δράσεων ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας.

 Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, άλλωστε, συνδέεται με την Κέρκυρα με ιδιαίτερους συναισθηματικούς και οικογενειακούς δεσμούς. Ο πατέρας της, Νίκος Κωνσταντόπουλος υπήρξε πολιτικός κρατούμενος στις φυλακές της Κέρκυρας επί Χούντας.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας:

Άφιξη στο αεροδρόμιο Κέρκυρας

8.30πμ: Δηλώσεις στα ΜΜΕ από το αεροδρόμιο Κέρκυρας

8.45πμ Ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ Κέρκυρας

9.00πμ Σύντομη βόλτα στην πόλη της Κέρκυρας

10.30πμ Δικαστήρια Κέρκυρας όπου θα στηρίξει πολίτες και κινήματα που μάχονται για το Περιβάλλον

12.30μμ Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας στο Δικαστικό Μέγαρο Κέρκυρας

2.30μμ Συνάντηση με εργαζόμενους στη ΔΕΗ

3.20μμ Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Start Tv Κέρκυρας με την δημοσιογράφο Ηρώ Λέλλα

4.15μμ Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κέρκυρας και συναντήσεις με τους εργαζόμενους ιατρούς, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό

5.15μμ Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κέρκυρας στο Δημαρχείο και ενημέρωση για τα προβλήματα της Πόλης και του Νησιού

6.15μμ Συνάντηση με πολίτες, φίλους και μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας στο Καφέ Vittory

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.