Σάββατο 13.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Τάκης Μεταλληνός κατέθεσε τον συνδυασμό του για τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας

Τάκης Μεταλληνός
31 Αυγούστου 2023 / 12:36
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

«Ο συνδυασμός μας καταρτίσθηκε αποκλειστικά από εμάς, χωρίς καμιά στήριξη κομματικών μηχανισμών ή άλλων παραγόντων»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την κατάθεση της υποψηφιότητάς του με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε Ρότα» για τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας, ανακοίνωσε σήμερα ο Τάκης Μεταλληνός, στην Πλατεία Δημαρχείου:

«Σύμφωνα με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, σήμερα 31η Αυγούστου 2023, καταθέσαμε στο Πρωτοδικείο Κέρκυρας τον κατάλογο των υποψηφίων του Κερκυραϊκού συνδυασμού για τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΡΟΤΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάκη Μεταλληνό.

Ο συνδυασμός μας καταρτίσθηκε αποκλειστικά από εμάς, χωρίς καμιά στήριξη κομματικών μηχανισμών ή άλλων παραγόντων. Κατερχόμαστε στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θεωρώντας ότι η Κέρκυρα δεν αντέχει την εγκατάλειψη, την αδιαφορία, την ανικανότητα και την μιζέρια, μιας αδύνατης άτολμης, ερασιτεχνικής αρχής. Ο τόπος χρειάζεται μια δημοτική αρχή που δεν θα φοβάται να υψώσει την διεκδικητική της φωνή απέναντι στην κρατική εξουσία για να μη στενοχωρήσει τους κυβερνώντες.

Σήμερα έχουμε μια δημοτική αρχή που χρησιμοποιεί τον κομματικό της μανδύα ανάλογα με το συμφέρον της και αξιοποιεί τους πάντα διαθέσιμους για το παιχνίδι την δήθεν ανεξάρτητης πορείας της. Κατερχόμαστε στις εκλογές με δέσμευσή μας, την ώριμη διεκδίκηση και την άδολη συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς αυτοδιοίκησης του νησιού, χωρίς να υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος και τα προσωπικά οφέλη.

Στην Κέρκυρα χρειάζονται έργα και όχι λόγια. Σε αυτό το ταξίδι θα είμαστε όλοι μαζί Αλλάζοντας Ρότα προς την αξιοπρέπεια και την ευημερία του τόπου μας. Η νίκη μας στις εκλογές αυτές θα είναι νίκη όλων των συνδημοτών μας που επιθυμούν συνολική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους. Θα είναι νίκη της Κέρκυρας, η οποία θα λάβει τη φροντίδα που της αξίζει. Εμείς είμαστε έτοιμοι και θα παλέψουμε συλλογικά γι’ αυτό».

Όπως δήλωσε στην "Ε" ο Τάκης Μεταλληνός, ο αριθμός των υποψηφίων είναι πολύ μεγαλύτερος από το ελάχιστο που προβλέπει ο νόμος, ενώ μέχρι τα μεσάνυχτα που είναι και η λήξη της προσθεσμίας πιθανόν να οριστικοποιηθούν και να προστεθούν κι άλλα ονόματα. Θα ακολουθήσει η ανακοίνωσή τους.

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.