Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Λειψυδρία ή δίκτυο σουρωτήρι, διαλέχτε!

ΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ
12 Ιουλίου 2024 / 14:33

Με αφορμή την πρόσφατη ενημερωτική συνάντηση των αρχηγών των παρατάξεων της αντιπολίτευσης με τον Δήμαρχο αναρρωτιέται, πότε λέτε πως φταίει το δίκτυο και πότε πως στέρεψαν οι πηγές.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τις θέσεις του για τα προβλήματα ύδρευσης δίνει με ανάρτησή του στα social, ο Τάκης Μεταλληνός. Με αφορμή την πρόσφατη ενημερωτική συνάντηση των αρχηγών των παρατάξεων της αντιπολίτευσης με τον Δήμαρχο αναρρωτιέται, πότε λέτε πως φταίει το δίκτυο και πότε πως στέρεψαν οι πηγές. Τί να πιστέψουν και ποιόν οι πολίτες;

Η διαχείριση τού καυτού αυτού προβλήματος για την Κέρκυρα, θέλει μεγάλη προσοχή, σοβαρότητα, ενιαία στάση των παραγόντων του νησιού και πάνω από όλα διεκδίκηση από το κράτος συγκεκριμένων τρόπων υδροδότησης της Κέρκυρας. Όχι επανάληψη των λαθών από κερκυραϊκής πλευράς.

Οφείλει η Δημοτική αρχή να αποδείξει τα της λειψυδρίας, με επιστημονικό τρόπο και να κατατεθούν προτάσεις για την βελτίωση της παρούσας κατάστασης.

Μεμονωμένες κινήσεις, κατηγορώντας ο ένας τον άλλο και διαχρονικά όσους διαχειρίστηκαν τους υδάτινους πόρους του νησιού, δεν καταλήγουν πουθενά.

Οι ευθύνες της παρούσας δημοτικής αρχής είναι μεγάλες, γιατί επί των ημερών της σκάει το θέμα και πρέπει να το επιλύσει. Ο δε Δήμαρχος γνώριζε το όλο θέμα ως παλιός αυτοδιοικητικός μαζί με πολλά στελέχη της παράταξής του, που είναι κορυφαία στελέχη της ΔΕΥΑΚ.