Σάββατο 27.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λευτέρης Καρχιμάκης (photos)

Υποψήφιος ευρωβουλευτής
16 Μαΐου 2024 / 10:44
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο νησί των Φαιάκων βρίσκεται σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λευτέρης Καρχιμάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας.

Νωρίς το πρωί επισκέφθηκε την Ελαιουργία Δαφνή «The Governor» για συνάντηση με τους παραγωγούς και γευσιγνωσία, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών καθώς και τον Σύλλογο Γονέων ΑμΕΑ «Μέλισσα», όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Σπύρο Ζουμπουλίδη, εργαζομένους και παιδιά. 

Επίσης το μεσημέρι θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει ακόμα συνάντηση με τον Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας Στέφανο Πουλημένο ενώ στις 6 το απόγευμα θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ στη Νομαρχία, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Λευκίμμη, όπου και θα παρευρεθεί στην καφετέρια "River side", στο ποτάμι, για να υποδεχτεί φίλους και να συνομιλήσει μαζί τους για τις επικείμενες Ευρωεκλογές.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.