Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τάκης Μεταλληνός: «Η παράταξή μας είναι ανεξάρτητη, καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ»

Τάκης Μεταλληνός
19 Οκτωβρίου 2023 / 16:16

«Οι ευθύνες για το 82% στα δύο δεξιά ψηφοδέλτια αποδίδονται όντως σε τραγικές αποφάσεις τοπικών παραγόντων και κομμάτων»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αδέσμευτα και ανεξάρτητα πορεύθηκε η παράταξη του Τάκη Μεταλληνού στις δημοτικές εκλογές, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής Τάκης Μεταλληνός:

«Προς απάντηση όσων μετά τις διακοπές τους θυμήθηκαν τις τοπικές εκλογές.

1) Η παράταξη μου ουδόλως ενισχύθηκε ή είχε κάποια σχέση ή με το ΠΑΣΟΚ ή παράγοντές του. Εξάλλου πολλά  μέλη της Νομαρχιακής του και άλλα στελέχη είχαν περίοπτη θέση στα δύο ψηφοδέλτια της δεξιάς.

2) Εμείς κόντρα σε όλα αυτά καταφέραμε και συγκροτήσαμε συνδυασμό ανεξάρτητο και αδέσμευτο, πράγμα που ενόχλησε αρκετούς.

3) Η παρουσία μας ήταν πλήρως πολιτική χωρίς κραυγές και λαϊκισμούς παρά μόνον με θέσεις, τις οποίες πρώτοι καταθέσαμε στην κερκυραϊκή κοινωνία.

4) Δεν είμαστε μόνιμοι διεκδικητές αξιωμάτων και γι αυτό κοιτάζουμε τον καθρέπτη με καθαρότητα.

5) Οι ευθύνες για το 82% στα δύο δεξιά ψηφοδέλτια αποδίδονται όντως σε τραγικές αποφάσεις τοπικών παραγόντων και κομμάτων, καθώς και σε όλους που με τις αλλοπρόσαλες πολιτικές τους και μεταλλάξεις τους  διαχρονικά, δεν αφήνουν χώρο και για άλλες λύσεις που και αυτές θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον τόπο μας».