Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Covid-19 ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μητσοτάκης
02 Ιουνίου 2023 / 19:11
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Θετικός στον ιό Covid-19 βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, με αποτέλεσμα να αναβάλει τις επισκέψεις του σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Άγιον Όρος ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου

ΑΘΗΝΑ. Θετικός στον ιό Covid-19 βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, με αποτέλεσμα να αναβάλλει τις επισκέψεις του σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Άγιον Όρος ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: «Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως και ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ του Covid, είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες μέρες στην οικία μου. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος όπως σχεδίαζα. Δεν πειράζει, εκεί θα είμαι όμως να πάμε σε μία άλλη ευκαιρία, αλλά βέβαια TikTok πάντα θα μπορώ να κάνω, οπότε περιμένετε το επόμενο βίντεο μου. Μείνετε συντονισμένοι».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.