Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εντυπωσιακή πρωτιά σταυρών του Κερκυραίου Νίκου Δένδια

Νίκος Δένδιας
22 Μαΐου 2023 / 09:39

Πλέον πολιτεύεται στον Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών

ΑΘΗΝΑ. Πρώτος των πρώτων ήρθε ο Κερκυραίος βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας, με 92.678 σταυρούς, (ενσωμάτωση σταυρών 92,59%)  ο οποίος πλέον πολιτεύεται στον Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών. 

Σε ανάρτησή του μετά την εκλογική νίκη ο Νίκος Δένδιας έκανε λόγο για ένα μεγάλο βράδυ για την Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα και ευχαρίστησε τους Έλληνες πολίτες που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:
«Απόψε ζούμε ένα μεγάλο βράδυ. Ένα μεγάλο βράδυ για τη Νέα Δημοκρατία. Ένα μεγάλο βράδυ για την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και από καρδιάς την ελληνική κοινωνία για την τεράστια εμπιστοσύνη που έδειξε στη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες του Νοτίου Τομέα της Β' Αθηνών, για την πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξαν σε εμένα και την πρόταση την οποία τους κατέθεσα.
Με τη δική τους ψήφο, με τη δική τους εμπιστοσύνη, με ανέδειξαν πάλι πρώτο βουλευτή τους και πρώτο βουλευτή σε σταυρούς προτίμησης σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πάμε Μπροστά. Πάμε Δυνατά.»