Παρασκευή 04.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η διακήρυξη συμμετοχής του συνδυασμού "Νέα Πορεία" στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
04 Οκτωβρίου 2024 / 13:06
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Με γνώση, με εμπειρία, με έμφαση στη νομιμότητα και τη λογοδοσία, επενδύοντας στο τρίπτυχο: Συλλογικότητα- Αξιοπιστία- Ανταγωνιστικότητα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Συνδυασμός «Νέα Πορεία» με διακήρυξη που δημοσιοποίησε ανακοίνωσε την πρότασή του για της εκλογές του Επιμελητηρίου Κέρκυρας. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Με όραμα και προοπτική, με διάθεση και θέληση, καταθέτουμε τη δική μας Προγραμματική Πρόταση για τις Εκλογές του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, με τον συνδυασμό: «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»

  • Προτάσσουμε ένα Επιμελητήριο Κέρκυρας ως έναν αξιόπιστο θεσμό που θα αναβαθμίσει το ρόλο του μέσα από την αλλαγή της οργάνωσης και της λειτουργίας του.
  • Προτάσσουμε ένα Επιμελητήριο Κέρκυρας ως έναν πρότυπο οργανισμό που θα παρέχει αναβαθμισμένες και ανταποδοτικές υπηρεσίες στα μέλη του στηρίζοντας έμπρακτα με  δράσεις και πρωτοβουλίες την τοπική οικονομία και την ανάπτυξη (τουρισμός, εμπόριο, μεταποίηση, υπηρεσίες, επαγγελματίες)
  • Προτάσσουμε ένα Επιμελητήριο Κέρκυρας ως έναν οργανισμό αναπτυξιακής προοπτικής & εξωστρέφειας για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας, την ανάπτυξη του ανθρωπίνου δυναμικού, την καινοτομία, τη νέα & γυναικεία επιχειρηματικότητα, τις νέες τεχνολογίες. Με παρουσία στα Ελληνικά, Ευρωπαϊκά και Διεθνή πλαίσια, για την προώθηση και ενίσχυση των Κερκυραϊκών Επιχειρήσεων.
  • Προτάσσουμε ένα Επιμελητήριο Κέρκυρας ως βασικό πυλώνα συνεργασίας που να επιδιώκει την σύνθεση και την συναντίληψη για την εξασφάλιση της μέγιστης αποτελεσματικότητας μέσα από την τεκμηρίωση και την από κοινού διεκδίκηση.

Χαράσσουμε μαζί μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ με όραμα και προοπτική, ανοικτή για διάλογο και σύνθεση τόσο από τα μέλη, όσο και από την ευρύτερη κοινωνία, θέτοντας τις επιχειρήσεις, τον επιχειρηματία και επαγγελματία της Κέρκυρας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας.

Η πρωτοβουλία μας, φέρνει κοντά ανθρώπους από όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων, εκπροσώπους μικρών και μεγάλων εταιριών, επαγγελματιών του τουρισμού, των υπηρεσιών, της μεταποίησης, του εμπορίου, θέτοντας ως επικεφαλής της προσπάθειάς μας τον Πρόεδρο της Ιονίου Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, Αναπληρωτή Γ.Γ της Ε.Σ.Ε.Ε, Μέλος του Σ.Α.Σ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Κώστα Μουζακίτη ο οποίος δήλωσε:

«Θέτουμε τον εαυτό μας, τις προτάσεις και το όραμά μας στην κρίση του επιχειρηματικού κόσμου της Κέρκυρας. Στεκόμαστε απέναντι στην αλαζονεία, στη μονοκρατορία, στον ηγεμονισμό, στις ακραίες φιλοδοξίες και θέλουμε να αναλάβουμε έχοντας τη γνώση της αγοράς και της επιχειρηματικότητας του νησιού μας, χτίζοντας ένα μοντέλο διοίκησης αυξημένου διαλόγου, συλλογικότητας χωρίς αποκλεισμούς. Μόνο κριτήριο η αξιοσύνη, η εμπειρία, ο πλουραλισμός ιδεών, η ανανέωση και η διάθεση προσφοράς. Μας ενώνει η βαθιά πίστη στις δυνατότητες της κερκυραϊκής επιχείρησης, του Κερκυραίου επιχειρηματία. Η πίστη στον θεσμό και το ρόλο του Επιμελητηρίου που τέθηκε υπό αμφισβήτηση τα προηγούμενα χρόνια».

Με γνώση, με εμπειρία, με έμφαση στη νομιμότητα και τη λογοδοσία, επενδύοντας στο τρίπτυχο:

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ – ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ χαράσσουμε ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

με τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ».»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.