Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επανεκλογή Κ. Κατσώρα στην προεδρία της ΕΛΟΚ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΟΚ
12 Σεπτεμβρίου 2024 / 17:44
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Κενό αφήνει η απουσία του Λ. Γούστη, ο οποίος πρόσφερε στο κρίκετ από όλες τις θέσεις για δεκαετίες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο κ. Κυριάκος Κατσώρας θα συνεχίσει να είναι πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ (ΕΛ.Ο.Κ.), αφού επανεξελέγη το απόγευμα της Τετάρτης στις εκλογές, που έγιναν για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Η απουσία ενός ανθρώπου ο οποίος πρόσφερε στο κρίκετ από όλες τις θέσεις για δεκαετίες, του πρώην αντιπροέδρου κ. Λ. Γούστη αφήνει κενό, υπάρχει όμως ένα νέο συμβούλιο που ευχόμαστε όλοι να πετύχει και να οδηγήσει ψηλότερα το άθλημα που θα πάρει μέρος και στους επόμενους Ολυμπιακούς αγώνες, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

 

Η ανακοίνωση

 

«Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες στην Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ (ΕΛ.ΟΚ) για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για τη Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Τα σωματεία με δικαίωμα ψήφου ανανέωσαν τη στήριξη στο πρόσωπο του Προέδρου Κυριάκου Κατσώρα σε ποσοστό 77,7%.

Από την εκλογική διαδικασία, η οποία έγινε παρουσία του δικαστικού αντιπροσώπου και των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής Χειμαριού Γενοβέφας και Κορωνάκη Κωνσταντίνου εξελέγησαν:

Για το Δ.Σ. Πρόεδρος: Κατσώρας Κυριάκος, Τακτικά μέλη: Μάζης Γεώργιος, Τσαγκαράκης Μάριος, Φουρναράκης Νικόλαος, Γάτσιου Αγγελική, Καλογιάννη Αγγελική και Όρφανος Γεώργιος. Εξελεγκτική Επιτροπή: Μεταλληνός Σπυρίδων, Λεοντάρης Σπυρίδων, Δερβετζάς Αλέξανδρος. Αντιπρόσωποι στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ): Κατσώρας Κυρικάκος (τακτικός), Χειμαριός Ευάγγελος (αναπληρωματικός). Εντός της εβδομάδας αναμένεται η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. με σκοπό τη συγκρότησή του σε σώμα, τον ορισμό τακτικού εκπροσώπου αθλητών στο νέο Δ.Σ. και τη συγκρότηση Επιτροπών της ΕΛ.Ο.Κ.».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια