Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φθορές για τρίτη φορά στο περίπτερο του ΜέΡΑ25 στην Κέρκυρα

ΜέΡΑ25
19 Μαΐου 2023 / 15:40

Έβαψαν με σπρέι την αφίσα του Γιάνη Βαρουφάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φθορές στο εκλογικό περίπτερο του ΜεΡΑ25 προκάλεσαν άγνωστοι για τρίτη φορά μέσα σε έξι ημέρες όπως καταγγέλλει η τοπική οργάνωση του κόμματος: 

Το ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη αντιπροσωπεύει την ανυπότακτη αριστερά που δεν φοβάται να συγκρουστεί  με την παρασιτική ολιγαρχία που θεωρεί ότι κρατά τα κλειδιά αυτής της χώρας, που έρχεται σε ρήξη με την μνημονιακή συναίνεση της απουσίας εναλλακτικής.

Το ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη είναι ο εκφραστής της ανυπακοής και της ανατροπής στην ιερή, ποτισμένη με αίμα, αγωνιστική παράδοση αυτού του τόπου.

Δεν μας εκπλήσσουν επομένως ούτε οι τραμπουκισμοί, ούτε η δαιμονοποίηση των θέσεων μας, ούτε οι λίβελοι, ούτε οι αποκλεισμοί από τα κανάλια των ολιγαρχών.
Ο πανικός σας επιβεβαιώνει ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο
Όσες φορές και αν βανδαλίσετε το εκλογικό μας περίπτερο , όσες φορές και να επιχειρήσετε πράξεις εκφοβισμού, εμείς θα παραμένουμε απέναντι..

Απέναντι στην ερημοποίηση, στην μετανάστευση των νέων, στην φίμωση, στην απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, στην απόλυτη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, επιλέγουμε τη ρήξη και τη σύγκρουση.
Για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη Κέρκυρας