Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το ΜέΡΑ25 θα συνεχίσει αγωνιστικά εκτός Βουλής

ΜέΡΑ25
26 Ιουνίου 2023 / 10:17

«Δεν τα καταφέραμε, αλλά μπροστά μας έχουμε να δώσουμε άμεσα και άλλες εκλογικές μάχες, στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις ευρωεκλογές».

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜέΡΑ25). Το ΜεΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ έδωσε τη μάχη για να μπει στη Βουλή, προκειμένου να σταθεί εμπόδιο στην παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και στην επερχόμενη αντιδραστική λαίλαπα της πολιτικής της. Δεν τα καταφέραμε, αλλά μπροστά μας έχουμε να δώσουμε άμεσα και άλλες εκλογικές μάχες, στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις ευρωεκλογές.

Ωστόσο, θα κάνουμε εκτίμηση των λόγων που μας οδήγησαν σε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε όσους και όσες μας στηρίξατε με την ψήφο σας, παρά τη διαστρέβλωση των θέσεων μας, τις επιθέσεις και τους αποκλεισμούς σε βάρος μας. Η ψήφος σας δεν θα πάει χαμένη. Το ΜεΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ θα συνεχίσει την αγωνιστική του δράση εκτός Βουλής, όπως και το προηγούμενο διάστημα, δίπλα στο λαό, στη νεολαία και στα κινήματα.

Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα λαϊκά συμφέροντα και δικαιώματα, στο πλευρό των αδυνάμων και αδικημένων, ενάντια στα συμφέροντα των ολιγαρχών και εκμεταλλευτών, ενάντια στις αντιλαϊκής πολιτικές, ενάντια στον φασισμό, τον ρατσισμό, την πατριαρχία, τις διακρίσεις, ενάντια στην καταστροφή και λεηλατηση του περιβάλλοντος. Θα συνεχίσει επίσης την προσπάθεια για ανασύνταξη της Αριστεράς και για τη σύγκλιση και ενότητα των αριστερών δυνάμεων. 

Γιατί όλα μπορούν να είναι αλλιώς.

Η Εκλογική Επιτροπή Κέρκυρας του ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ