Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Κρίτων Αρσένης του ΜέΡΑ25 το διήμερο 21-22 Ιουνίου στην Κέρκυρα

ΜέΡΑ25
19 Ιουνίου 2023 / 09:30

Συνεχίζονται οι περιοδείες του κερκυραϊκού κλιμακίου του κόμματος

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το διήμερο Τετάρτη και Πέμπτη  21-22 Ιουνίου 2023 θα επισκεφτεί την Κέρκυρα, ο υπ. Βουλευτής του ΜεΡΑ25 Κρίτων Αρσένης.

Ο υποψήφιος βουλευτής θα συμμετάσχει σε συζήτηση στο εκλογικό περίπτερο του ΜεΡΑ25 στην Ανουντσιάτα μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές Κέρκυρας του κόμματος, την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 20:00.

Θα συναντηθεί επίσης με το Σύλλογο εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κέρκυρας, όπου και θα συζητηθούν τα προβλήματα των σχολικών υποδομών καθώς και με εκπροσώπους των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ.

Την Πέμπτη θα δοθεί συνέντευξη τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Κέρκυρας (Νομαρχία).

Περιοδείες του ΜέΡΑ25

Το Σάββατο, 17 Ιουνίου, στην Νότια Κέρκυρα,  πραγματοποίησε περιοδεία κλιμάκιο του ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ  αποτελούμενο από τους υποψήφιους βουλευτές Κέρκυρας Ευαγγελία Αλεξάκη και Σπύρο Αρμενιάκο (Βίτο), και από άλλα μέλη του κόμματος.

Επισκέφτηκαν τον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων, το Ποτάμι και τους Ριγγλάδες, όπου συνομίλησαν με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής για σοβαρά θέματα και προβλήματα της καθημερινότητάς τους, που αφορούν τον τουρισμό, την ύδρευση, το οδικό δίκτυο, την ακρίβεια κ.α.

Αναφέρθηκαν στο στόχο του κόμματος να μπει στη Βουλή στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιούνη και ζήτησαν ψήφο στο ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ, για να υπερασπίζεται δυναμικά και αποτελεσματικά τα λαϊκά συμφέροντα μέσα στη Βουλή, όπως και μέσα στους λαϊκούς αγώνες, με εγγύηση την πραγματικά αντιπολιτευτική του στάση, το αξιόλογο κοινοβουλευτικό του έργο και την αγωνιστική, συνεπή και ασυμβίβαστη δράση του μέχρι τώρα. 

Τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη εισόδου στη Βουλή του ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ προκειμένου, με τις έδρες που θα αποσπάσει, να αποδυναμωθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη και να εμποδιστούν η αυτοδυναμία της και τα αντιδραστικά της σχέδια για αλλαγές στο Σύνταγμα και για ακόμα περισσότερα νεοφιλελεύθερα μέτρα κατά των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του λαού.  

Τις επόμενες ημέρες οι περιοδείες θα συνεχιστούν σε Σολάρι, Ποταμό, Κανάλια, Αλεπού, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί περιοδείες στην πόλη και στα προάστιά της Μαντούκι και Γαρίτσα.