Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σπ. Νεράντζης: «Προτιθέμεθα να αναλάβουμε την επισκευή και συντήρηση τουαλετών στο Μον Ρεπό

Μον Ρεπό
11 Μαΐου 2023 / 10:31
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η πορεία του έργου, δυστυχώς μας δείχνει ότι ούτε και φέτος θα έχουμε την αυτονόητη δυνατότητα χρήσης τουαλετών.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την πρόθεσή του να αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου της αποπεράτωσης της επισκευής και συντήρησης των τουαλετών στο Κτήμα Μον  Ρεπό εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «Όλοι μαζί για το περιβάλλον της Κέρκυρας». Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Προς

1.Οικονομική Επιτροπή Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων
2.Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων
Κοινοποίηση : Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικούς Συμβούλους
Κέρκυρα 11/05/2023

ΘΕΜΑ : Χορηγία υλικών και υπηρεσιών για την έγκαιρη αποπεράτωση των τουαλετών στο κτήμα Μον Ρεπό.

Μετά από πρόταση και προσφορά του συμπολίτη μας Προέδρου του τοπικού Συμβουλίου Αλεπούς και ελεύθερου επαγγελματία Κου Κότση Χριστόδουλου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση που το Δημοτικό Συμβούλιο, στην συνεδρίαση στις 12/5/2023, δεν εγκρίνει την έβδομη παράταση του έργου «Επισκευή και συντήρηση τουαλετών στο κτήμα Μον Ρεπό στη Δ.Ε. Κερκυραίων» προτιθέμεθα να αναλάβουμε την ολοκλήρωση του έργου σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ώστε να έχουμε και εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες μας την αυτονόητη δυνατότητα της χρήσης τους.

Παροχές και υποχρεώσεις:

1.Τα υλικά που θα χρειαστούν και τα οποία θα είναι σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις προδιαγραφές που θα μας δώσουν οι Υπηρεσίες του Δήμου μας.
2.Παροχή Υπηρεσιών για την τοποθέτηση των υλικών και την αποπεράτωση όλων των εργασιών. Οι εργασίες θα εκτελεστούν από επαγγελματίες του χώρου, ανάλογα με την ειδικότητα ( υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, οικοδόμοι, ξυλουργοί, πολιτικοί μηχανικοί κλπ). Πάντα με την συνεργασία, με τις υποδείξεις και με την επίβλεψη από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου μας και της Εφορίας Αρχαιοτήτων.

Παραστατικά και αδειοδοτήσεις:

1.Οποιαδήποτε παραστατικά χρειαστούν θα είναι στην διάθεση σας.
2.Θεωρούμε αυτονόητο ότι υπάρχουν όλες οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις.

Χρόνος αποπεράτωσης των εργασιών

1.Δεκαπέντε (15) ημέρες από την ημέρα της αποδοχής της χορηγίας και την ολοκλήρωση της αποτύπωσης των εργασιών.
Αισθανθήκαμε την ανάγκη να σας διαβιβάσουμε το παραπάνω αίτημα για την χορηγία μας, αφού παρατηρήσαμε ότι :

Καθημερινά πάρα πολλοί συμπολίτες μας επισκέπτονται το κτήμα Μον Ρεπό
Η τουριστική σαιζόν για το 2023 έχει ήδη ξεκινήσει και η επισκεψιμότητα στο κτήμα Μον Ρεπό είναι πολύ μεγάλη και αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη.
Στις 19/05/2019 ( από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή!) είχαμε ανάδοχο για την κατασκευή του έργου με διάρκεια αποπεράτωσης έξι (6) μήνες και βλέπουμε ότι έχουν περάσει 48 μήνες και ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες.
Η πορεία του έργου, δυστυχώς μας δείχνει ότι ούτε και φέτος θα έχουμε την αυτονόητη δυνατότητα χρήσης τουαλετών.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Δημοτική Αρχή θα κατανοήσει την αγωνία μας και την πρόθεση μας να βοηθήσουμε στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών και των επισκεπτών μας και θα αποδεχτεί το αίτημα μας.

Όπως άλλωστε έχει κάνει σε ανάλογες περιπτώσεις με προσφορές συμπολιτών μας:
Παροχή εργασιών, από συμπολίτη μας εργολάβο δημοσίων έργων, για την διαμόρφωση του κοινόχρηστου χώρου στα Παγκρατέικα και
Παραχώρηση χώρου από άλλον συμπολίτη μας ελεύθερο επαγγελματία, για την στέγαση της Υπηρεσίας Καθαριότητας στις Αλυκές Ποταμού.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.