Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύσκεψη από τον Κεντρικό Δήμο για τον καθορισμό προεκλογικών συγκεντρώσεων

Προεκλογικές εκδηλώσεις
28 Απριλίου 2023 / 15:50

Προσκαλούνται οι νόμιμοι εκπρόσωποι των κομμάτων την ερχόμενη Τετάρτη 3 Μαίου και ώρα 11 το πρωί στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ). Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Προγραμματισμού – Καθορισμού των προεκλογικών εκδηλώσεων των Κομμάτων και καθορισμού των χώρων για υπαίθρια διαφήμιση αυτών, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαίου 2023, προσκαλεί σε σύσκεψη το σύνολο των νομίμων εκπροσώπων των κομμάτων που θα συμμετάσχουν την ερχόμενη Τετάρτη 3 Μαίου και ώρα 11 το πρωί στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί από κοινού με την αρμόδια Δημοτική Επιτροπή Εκλογών προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα προεκλογικών ομιλιών και συγκεντρώσεων των Κομμάτων καθώς και οι χώροι και οι χρόνοι διεξαγωγής τους.

Η σύσκεψη συγκαλείται με σκοπό την εξυπηρέτηση όλων των κομμάτων και την ομαλή διεξαγωγή της προεκλογικής διαδικασίας τηρουμένων των προβλεπόμενων από το νόμο διατάξεων στα διοικητικά όρια του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Σημειώνεται ότι στην σύσκεψη θα πρέπει να παραστεί νόμιμος εκπρόσωπος του εκάστοτε Κόμματος. Για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και διεξαγωγή της συνάντησης, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι κομματικοί συνδυασμοί να αποστείλουν στοιχεία (όνομα, email, τηλέφωνο) του νομίμου εκπροσώπου τους στην γραμματεία της Επιτροπής (κ. Ολυμπία Λούμπου, τηλ 2661362718 και στο email [email protected]).
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής
Σπυρίδων Μωραίτης