Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΕΛ προς Φ.Σ. Κοζάνη, «Πανηγυρίζουμε μαζί σας»

ΑΕΛ
05 Απριλίου 2023 / 16:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το περσινό καλοκαίρι θα μείνει αξέχαστο ποδοσφαιρικά για την Λευκίμμη και την Κοζάνη, αφού όλοι θυμόμαστε τι τράβηξαν αυτές οι δυο ομάδες με την παρέμβαση του Μακεδονικού,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το περσινό καλοκαίρι θα μείνει αξέχαστο ποδοσφαιρικά για την Λευκίμμη και την Κοζάνη, αφού όλοι θυμόμαστε τι τράβηξαν αυτές οι δυο ομάδες με την παρέμβαση του Μακεδονικού, που τον ανέβασαν στην Super League 2 και ενώ έχασε το ματς στη Λευκίμμη από την ΑΕΛ και ήταν 2ος στη βαθμολογία, βρέθηκε πρώτος αφού του δόθηκαν 3 βαθμοί παρά την ήττα του. Μια απίστευτη απόφαση όπου δημιουργήθηκε παγκόσμια πρωτιά, σε έναν αγώνα να παίρνουν οι δυο ομάδες από 3 βαθμούς, αφού και η ΑΕΛ είχε δικαιωθεί στο CAS και έμεινε κατηγορία, αντίθετα η πρωταθλήτρια του Ομίλου Κοζάνη βρέθηκε στη 2η θέση. Είχαμε πολλούς κοινούς αγώνες των δυο ομάδων, με δικαίωση της ΑΕΛ αλλά όχι και της Κοζάνης.
Φέτος οι δυο ομάδες (που έγιναν ένα στον κοινό περσινό τους αγώνα) παίζουν σε διαφορετικούς Ομίλους, αλλά η φιλία και η αλληλοεκτίμηση ανάμεσά τους παραμένει. Η Κοζάνη είναι η πρώτη ομάδα από τους πέντε φετινούς Ομίλους της Γ΄ Εθνικής, όπου τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Η ΑΕΛ φρόντισε άμεσα να στείλει τα συγχαρητήρια της στην φιλική της αυτή ομάδα με την παρακάτω επιστολή.
«Σύσσωμη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης συγχαίρει την Κοζάνη Φ.Σ. για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.
Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!!!
Την περσινή χρονιά μας χώρισαν 180 λεπτά και μας ένωσαν πολλά παραπάνω.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου! Πανηγυρίζουμε μαζί σας!».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια