Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενίσχυση με Αλ. Δήμου και Γ. Σαμοΐλη η ΑΕ Λευκίμμης

ΑΕΛ
10 Ιουλίου 2024 / 15:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η επιστροφή στα τοπικά πρωταθλήματα για την ΑΕ Λευκίμμης μετά από 7 χρόνια αναγκάζει τη νέα διοίκηση να κτίσει μια νέα ομάδα όπου θα προσπαθήσει να πάρει τον τίτλο και να ικανοποιήσει όλους τους φίλους της ομάδας με την επιστροφή στην κατηγορία που αξίζει να είναι.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η επιστροφή στα τοπικά πρωταθλήματα για την ΑΕ Λευκίμμης μετά από 7 χρόνια αναγκάζει τη νέα διοίκηση να κτίσει μια νέα ομάδα όπου θα προσπαθήσει να πάρει τον τίτλο και να ικανοποιήσει όλους τους φίλους της ομάδας με την επιστροφή στην κατηγορία που αξίζει να είναι. Πάντα υπάρχουν δυσκολίες στο κτίσιμο νέας ομάδας και χρειάζεται δουλειά μεθοδική και στοχευόμενη. Αυτό κάνει το Δ.Σ. όπου σε συνεργασία με τον προπονητή Αγγέλη, «γεμίζει» το ρόστερ και ανακοίνωσε δυο ακόμη προσθήκες με διπλό όφελος. Πήρε δυο νέα παιδιά 20 και 18 ετών που είναι της περιοχής και ικανά να σταθούν στην πρώτη ομάδα, παράλληλα επενδύοντας στο μέλλον.

 

Οι ανακοινώσεις

 

Για Γ. Σαμοΐλη

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σαμοΐλη! Ο 18χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α1 κατηγορία με τη φανέλα του ΑΟ Κάβου και ακολούθησαν ΑΕ Κανονίου και δύο χρονιές στην Αναγέννηση Περιβολίου, με την οποία φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα Κέρκυρας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας.

Για Αλ. Δήμου

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλεξάνδρου Δήμου! Ο 20χρονος επιθετικός μέσος είναι ένα γνήσιο ταλέντο της περιοχής μας με ποιότητα και χαρακτηριστικά που λίγοι έχουν. Τις τελευταίες τρεις σεζόν αγωνίστηκε για την Αναγέννηση Περιβολίου, με την οποία φέτος αναδείχτηκε πρωταθλητής Κέρκυρας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

ΦΩΤΟ@ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια