Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυναμική ενίσχυση της ΑΕΛ με Γ. Παπαγεωργίου

ΑΕΛ
28 Ιουνίου 2024 / 16:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η Γ΄ Εθνική θα είναι ο στόχος τουλάχιστον 4,5 ομάδων της Α΄ ΕΠΣΚ τη νέα σεζόν και για να φτάσουν ως εκεί θα πρέπει να πάρουν το πρωτάθλημα στο νησί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Γ΄ Εθνική θα είναι ο στόχος τουλάχιστον 4,5 ομάδων της Α΄ ΕΠΣΚ τη νέα σεζόν και για να φτάσουν ως εκεί θα πρέπει να πάρουν το πρωτάθλημα στο νησί. Με βάση τα δεδομένα οι ομάδες που πρωταγωνίστηκαν πέρσι (Αναγέννηση Περιβολίου, Όλυμπος, ΟΦΑΜ) θα είναι στους διεκδικητές του τίτλου, πιθανόν και ο Θιναλιακός, ενώ σίγουρα θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα και την επιστροφή της στην Γ΄ Εθνική και η «Βασίλισσα του Νότου» η ΑΕ Λευκίμμης. Όχι απλά επειδή το είπε το νέο Δ.Σ. που ανέλαβε την ομάδα, αλλά επειδή οι κινήσεις που κάνει το δείχνουν.

 Αφού κράτησε τον προπονητή της Γ΄ Εθνικής Χ. Αγγέλη, ήδη συμφώνησε και συνεχίζουν δυο από τους κορυφαίους παίκτες της τα τελευταία 5 χρόνια, οι Κωστακιώτης και Ματσοβίλα, ενώ ανακοίνωσε και τον Γ. Παπαγεωργίου, επίσης ποδοσφαιριστή που και ποιοτικός είναι και με εμπειρίες στην Γ΄ Εθνική και αυτό λέει πολλά. Περιμένουμε βέβαια να δούμε και τις επόμενες κινήσεις, αλλά εκτιμούμε ότι η ΑΕΛ θα ισχυροποιηθεί πάρα πολύ, όχι απλά γιατί ξέρει τις δυσκολίες να πάρει το τοπικό πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει να έχει πολύ δυνατή και έτοιμη ομάδα για τα μπαράζ ανόδου στο τέλος του πρωταθλήματος.

 

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

 

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ξανά στα ερυθρόλευκα της ΑΕΛάρας μας!!!!

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 24χρονο αμυντικό μέσο. Κ17 Πλατανιά, Κ19 Άρη Θεσσαλονίκης, Νέα Καλλικράτεια, Ποσειδώνας Μηχανιώνας, Λευκίμμη, Καστοριά και πάλι Λευκίμμη, ο αγαπημένος μας "Πάπα" επιστρέφει και με την ποιότητα και το πάθος που τον διακρίνει, θα δώσει έξτρα δύναμη στο κέντρο της ομάδας μας.

 

ΦΩΤΟ@ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια