Σάββατο 28.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της «Βασίλισσας»

ΑΕΛ
05 Ιουνίου 2024 / 15:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η νέα διοίκηση της «Βασίλισσας του Νότου» της ΑΕΛ, με πρόεδρο τον κ. Δ. Κάντα ξεκίνησε ενωρίς την «προετοιμασία της» για τη νέα σεζόν που θα την βρει να αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ μετά από 7 συνεχόμενες παρουσίες στην Γ΄ Εθνική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η νέα διοίκηση της «Βασίλισσας του Νότου» της ΑΕΛ, με πρόεδρο τον κ. Δ. Κάντα ξεκίνησε ενωρίς την «προετοιμασία της» για τη νέα σεζόν που θα την βρει να αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ μετά από 7 συνεχόμενες παρουσίες στην Γ΄ Εθνική. Έτσι αφού έκλεισε προπονητή (παρέμεινε ο Χρ. Αγγέλης) έβγαλε στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας έγκαιρα, αφού η διάθεσή τους θα ενισχύσει το ταμείο της ομάδας που χρειάζεται να προχωρήσει στη στελέχωσή της με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα την οδηγήσουν στην κορυφή. Άλλωστε είναι η θέση της νέας διοίκησης να κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα να ξεφύγει από τα τοπικά πρωταθλήματα και να επιστρέψει στην Γ΄ Εθνική.

 

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια το Σάββατο 1/6:

 

Καλό μήνα σε όλους τους φίλους της ΑΕΛάρας μας! Με χαρά παρουσιάζουμε τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν! Με τη δύναμη του κόσμου μας θα βρεθούμε εκεί που αξίζουμε! ΑΕΛΑΡΑ ξανά στην κορυφή

 

Οι πληροφορίες λένε ότι η διοίκηση θα προσπαθήσει να κρατήσει στις τάξεις της πολλούς ποδοσφαιριστής της σεζόν που έληξε, ώστε να μείνει δυνατή και να κάνει προσθήκες που στο δύσκολο πρωτάθλημα που αναμένεται να μπορέσει να κόψει πρώτη το νήμα. Παράλληλα δε να είναι τόσο δυνατή ώστε στα μπαράζ (εφόσον πάρει το πρωτάθλημα) που θα δώσει, να κερδίσει την άνοδό της. Αναμένεται το επόμενο διάστημα να ξεκινήσουν ανακοινώσεις για ανανεώσεις και πιθανόν μεταγραφές, έστω και αν είναι πολύ ενωρίς ακόμη.

 

ΦΩΤΟ@ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια