Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξώδικο της παράταξης Καλούδη για την επικίνδυνη κατάσταση έξω από το Γυμνάσιο Φαιάκων

Γιώργος Καλούδης
17 Μαρτίου 2023 / 14:19
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Προς Δήμαρχο, Περιφερειάρχη, Τροχαία και Δυτεροβάθμια Εκπαίδευση

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Σήμερα η Παράταξή μας έστειλε εξώδικη προειδοποίηση για την επικίνδυνη για τους μαθητές κατάσταση έξω από το Γυμνάσιο Φαιάκων εξ αιτίας του ΙΚΟΣ» ανακοίνωσε ο επικεφαλής της «Πρώτα η Κέρκυρα»:
 
«Το άκρως επικίνδυνο επισήμαναν τόσον ο Πρόεδρος των καθηγητών και η Ένωση Γονέων Κέρκυρας. Εστάλη στους/στις συναρμόδιες/συνυπεύθυνους για τις παραλείψεις τους για τη τριτοκοσμική αυτή κατάσταση: κ.κ. Κράτσα, Υδραίου, Διοικητή Τροχαίας, Διευθυντή Δευτεροβάθμιας και για έρευνα στη Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κέρκυρας.

Ζητήσαμε άμεσα χθες  τροχονομικά μέτρα και άμεση χθές μετεγκατάσταση του Γυμνασίου εντός του Δήμου Φαιάκων.

Το κείμενο της εξώδικης προειδοποίησης -πρόσκλησής μας επισυνάπτεται μαζί με φωτογραφίες.

Εμείς νοιαζόμαστε για την ασφάλεια της νεολαίας της Κέρκυρας και όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας και μπορούμε να διεκδικούμε και να πετυχαίνουμε διότι δεν μας κρατάει κανένας».

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.