Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άλλη μια τελεσίδικη αθωωτική απόφαση για τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας

Γιώργος Μαχειμάρης
06 Δεκεμβρίου 2022 / 11:31

Και την Πρόεδρο της Ένωσης Συνεταιρισμένων αγροτών Κέρκυρας Χριστίνα Λούβρου

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Ηχηρή απάντηση στους συνήθεις συκοφάντες και ψευδολόγους δίνει η αθωωτική απόφαση Τριμελούς  Πλημμελειοδικείου  Κέρκυρας», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης:


«Με τον πιο εμφαντικό τρόπο δικαιώνονται πλήρως ο Δήμαρχος  Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης και η συνεργάτιδα του στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Χριστίνα Λούβρου δίνοντας  για μια ακόμα φορά μια ηχηρή απάντηση στους συνήθεις συκοφάντες και ψευδολόγους.

Η  τελεσίδικη αθωωτική / απαλλακτική απόφαση –για άλλη μια φορά -του Τριμελούς  Πλημμελειοδικείου  Κέρκυρας την Παρασκευή 2-12-2022 με παύση κάθε δίωξης   αποτελεί καταπέλτη για  τις αστήρικτες, ανυπόστατες και ατεκμηρίωτες καταγγελίες τους, που ως  μοναδικό σκοπό είχαν να πλήξουν το κύρος ,την αξιοπιστία και την προσωπικότητα του τότε Νομάρχη Κέρκυρας  και κατέπεσαν σαν χάρτινος πύργος με το Δικαστήριο να αναγνωρίζει ότι οι δαπάνες αυτές είχαν όντως πραγματοποιηθεί και απορροφηθεί σε έργο, αμοιβές εργαζομένων, υλικά κλπ.. Χρησιμοποιήθηκαν δε σαν λάσπη στον ανεμιστήρα  ακόμη και στην πρόσφατη προεκλογική περίοδο από κείνους που προσπαθούν χρόνια να χτίσουν πολιτικές καριέρες με υλικά τη λάσπη και τις συκοφαντίες.

Αφού εξάντλησαν  κάθε μέθοδο σκανδαλολογίας-διασυρμού  στο φαινόμενο διακονίας Μαχειμάρη στην Αυτοδιοίκηση κι αναγνώρισης του από την κοινωνία, κατέφυγαν στην πανάρχαιη προσφιλή μέθοδο της λασπολογίας προσπαθώντας –διαχρονικά- να περιορίσουν την κοινωνική δράση του Γιώργου Μαχειμάρη και της Χριστίνας Λούβρου. Σημειωτέον πως κανένα άλλο δημόσιο πρόσωπο πανελλαδικά δεν έχει ελεγχθεί τόσες πολλές φορές κι από τόσους ελεγκτικούς μηχανισμούς .

Για μια ακόμη φορά αποκαλύφθηκε και αποδείχθηκε ο ρόλος και οι αντιλήψεις τους για το δημόσιο βίο. Όσο δεν αντιλαμβάνονται ότι με ψέματα και κατασκευασμένες καταγγελίες δεν μπορούν να σταθούν στην κοινωνία και να υπηρετήσουν τον τόπο τους, τόσο θα είναι μονίμως εκτεθειμένοι και καταδικασμένοι  εσαεί στη συνείδηση των συμπολιτών.

Το σίγουρο είναι πως η περίοδος χάριτος των λασπολόγων τελείωσε. Όποιος πλέον αμφισβητήσει τις από όλα τα όργανα ( αφού σε όλα κατέφευγαν) αθωωτικές αποφάσεις θα έρθει αντιμέτωπος κι εκείνος με αυστηρές και δυσάρεστες εκπλήξεις χωρίς καμία έκπτωση. Τους εισαγγελείς ας τους κρατήσουν για τον εαυτό τους και τις πράξεις τους. Άλλωστε, οι σκιές άλλους κυνηγούν και θα κυνηγούν για χρόνια.
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης και η Λούβρου Χριστίνα τόνισαν   την απόλυτη εμπιστοσύνη τους  στην Ελληνική Δικαιοσύνη και την αυστηρή προσήλωση  τους  στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τους θεσμούς της Ελληνικής Πολιτείας».