Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης νέος εκπρόσωπος της «Εκκίνησης» στο δημοτικό συμβούλιο

Εκκίνηση
24 Οκτωβρίου 2022 / 15:17

Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβούλου της Παράταξης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25/10/2022

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ - Αριστερό Δημοκρατικό Μέτωπο για την Κέρκυρα πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, ανακοινώνει την πραγματοποίηση της τρίτης πολιτικής εναλλαγής στην παρούσα Δημοτική θητεία. Η αξιοποίηση του συνόλου των μελών της παράταξης ακόμα και στην εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, υπήρξε διακηρυγμένος στόχος της παράταξης από την συγκρότηση της και εφαρμόζεται με πλήρη επιτυχία σε όλη τη διάρκεια της τρέχουσας πολιτικής περιόδου.

Πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος για την περίοδο 2019-2020, υπήρξε ο Επικεφαλής της Παρατάξης Λευτέρης Μαρκάτης, πνευμονολόγος στο επάγγελμα, γνωστός για τους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς αγώνες που έχει δώσει.

Δεύτερος για την περίοδο 2020-2021 ανέλαβε ο Νικηφόρος Κοσμάς σε ηλικία μόλις 26 χρονών, λογιστής – μουσικός στο επάγγελμα, ο οποίος αναδείχθηκε μέσω του φοιτητικού κινήματος.

Τρίτος ο Μάριος Μαγιολαδίτης  για την περίοδο 2021-2022, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, ο οποίος με την πολυδιάστατη κοινωνικο- πολιτική του δράση αποτελεί υπόδειγμα ενεργού πολίτη.

Τέταρτος Δημοτικός Σύμβουλος αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης για την περίοδο 2022-2023, γεωπόνος στο επάγγελμα ο οποίος αποτέλεσε ενεργό μέλος του φοιτητικού και γεωτεχνικού κινήματος. Η παραταξιοκενρική λειτουργία της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, κομμάτι της οποίας είναι η πολιτική εναλλαγή, αποτελεί μία σημαντική πολιτική παρακαταθήκη της παράταξης στο πολιτικό σύστημα όχι μόνο της Κέρκυρας αλλά ολόκληρης της Επτανήσου, καθώς δεν έχει υπάρξει ως τώρα άλλο αυτοδιοικητικό σχήμα που να την έχει εφαρμόσει.

Τα προσωποπαγή σχήματα και τα αρχηγοκεντρικά μοντέλα που δημιουργήθηκαν σε προηγούμενες περιόδους, πλέον δεν είναι μονόδρομος για την ενασχόληση με τα κοινά του τόπου.

Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβούλου της Παράταξης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25/10/2022 στις 10:00 π.μ. στο Μαράσλειο. Μετά την ορκωμοσία θα ακολουθήσουν δηλώσεις των μελών της παράταξης.