Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βόρεια Κέρκυρα: Η Περίθεια στα άμεσα έργα οδοποιίας του Δήμου

Οδοποιία
19 Ιουλίου 2022 / 13:10

Αποκατάσταση του οδοστρώματος στους οικισμούς: Άη Λιάς Περίθειας, Βουνί, Πίθος, Βασιλικά, Ριλιάτικα, Κρινιάς και Άγιος Μαρτίνος της Δημοτικής Ενότητας Θιναλίων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Υπογράφηκε την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 από τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γεώργιο Μαχειμάρη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» - μετά από την διενέργεια δημόσιας δημοπρασίας - η σύμβαση για την άμεση αποκατάσταση της βατότητας, επισκευής και συντήρησης δημοτικής οδοποιίας στους οικισμούς:  Άη Λιάς  Περίθειας, Βουνί, Πίθος, Βασιλικά, Ριλιάτικα, Κρινιάς και Άγιος Μαρτίνος της Δημοτικής Ενότητας Θιναλίων.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας επισημαίνει: «Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από 20 χρόνια, στην Κοινότητα Περίθειας πραγματοποιούνται έργα αποκατάστασης της βατότητας του οδικού δικτύου. Επίσης στο βεβαρημένο δημοτικό δρόμο με λακκούβες και φθορές Λουτσών και Περίθειας, έχουν ήδη παρέμβει  επουλωτικά τα συνεργεία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας  .

Η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας - σε δύσκολες εποχές - έχει θέσει σε προτεραιότητα τον εκσυγχρονισμό και την ασφάλεια του δημοτικού οδικού δικτύου, το οποίο για πολλά χρόνια ήταν  σε κατάσταση εγκατάλειψης. Καταβάλλονται δε μεγάλες προσπάθειες στην ως άνω κατεύθυνση με στόχο την ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».