Μηχανικοί από Αθήνα για στέγαστρο και μπαλόνι στο ΕΑΚΚ

Μηχανικοί από Αθήνα για στέγαστρο και μπαλόνι στο ΕΑΚΚ

Φωτογραφία στο ΕΑΚΚ με το σκάμμα για μήκος και τριπλούν μετά από βροχερή ημέρα… τα άλματα (επί κοντώ και ύψος) στο βάθος… αυτή η εικόνα δείχνει την επιτακτική ανάγκη άμεσα να γίνει το σκέπαστρο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ελλάδα είναι η χώρα των έργων πριν τις εκλογές, γι αυτό πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν θα ήταν καλύτερα να γινόταν συχνότερα και όχι κάθε τέσσερα χρόνια.

18
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ελλάδα είναι η χώρα των έργων πριν τις εκλογές, γι αυτό πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν θα ήταν καλύτερα να γινόταν συχνότερα και όχι κάθε τέσσερα χρόνια. Στο αθλητικό κομμάτι, μπορεί το παρακάτω κείμενο αυτό να μην συνδέεται ολόκληρο με τις εκλογές, αλλά αυτό μπορεί να κριθεί από οποιονδήποτε και από το αποτέλεσμα, των έργων ή μη στο ΕΑΚ Κέρκυρας.

Μετά από 8-9 μήνες από την ενημέρωση πως η ΠΙΝ θα αναλάβει την χρηματοδότηση ενός σκέπαστρου πίσω από τη μεγάλη εξέδρα του ΕΑΚΚ, έγινε κάτι ουσιαστικό την Τετάρτη 18 Μάη, κάτι που ίσως δρομολογήσει εξελίξεις στο εγγύς μέλλον. Από την Αθήνα ήλθαν εκπρόσωποι του μηχανικού για το έργο, για να κάνουν την οικονομοτεχνική μελέτη για το στέγαστρο. Συναντήθηκαν  με τον Αντιπρόεδρο της ΕΔ του ΕΑΚΚ κ. Κ. Αγάθο και τον τεχνικό σύμβουλο της ΤΕ ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας κ. Νίκο Μόσχο. Άλλωστε το σκέπαστρο αυτό, αν και όποτε γίνει, κατά 90% θα βοηθήσει τα παιδιά του στίβου που το χειμώνα πάντα κάνουν ελλιπή προετοιμασία αφού ο καιρός πάρα πολλές φορές δεν τους επιτρέπει να ακολουθήσουν το πρόγραμμα τους.

Πέραν του σκέπαστρου οι μηχανικοί ήλθαν να δουν και για «το μπαλόνι» που είχε υποσχεθεί  πριν δυο χρόνια ο Λ. Αυγενάκης, ότι θα τοποθετηθεί σε εξωτερικό γήπεδο του ΕΑΚΚ για να εξυπηρετήσει μπάσκετ και χάντμπολ τους χειμερινούς μήνες, αφού το κλειστό αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες των ομάδων και τα παράπονα είναι πάρα πολλά.

Ελπίζουμε και θεωρούμε ότι η επίσκεψη για να προχωρήσουν λογικά σε επίλυση, δυο από τα πολλά προβλήματα του ΕΑΚΚ, δεν έχουν να κάνουν με άρθρο μας πριν δυο μέρες με τίτλο «Η εγκατάλειψη του ΕΑΚΚ έχει όνομα και υπογραφή».


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ