Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μηχανικοί από Αθήνα για στέγαστρο και μπαλόνι στο ΕΑΚΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
18 Μαΐου 2022 / 15:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ελλάδα είναι η χώρα των έργων πριν τις εκλογές, γι αυτό πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν θα ήταν καλύτερα να γινόταν συχνότερα και όχι κάθε τέσσερα χρόνια.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ελλάδα είναι η χώρα των έργων πριν τις εκλογές, γι αυτό πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν θα ήταν καλύτερα να γινόταν συχνότερα και όχι κάθε τέσσερα χρόνια. Στο αθλητικό κομμάτι, μπορεί το παρακάτω κείμενο αυτό να μην συνδέεται ολόκληρο με τις εκλογές, αλλά αυτό μπορεί να κριθεί από οποιονδήποτε και από το αποτέλεσμα, των έργων ή μη στο ΕΑΚ Κέρκυρας.

Μετά από 8-9 μήνες από την ενημέρωση πως η ΠΙΝ θα αναλάβει την χρηματοδότηση ενός σκέπαστρου πίσω από τη μεγάλη εξέδρα του ΕΑΚΚ, έγινε κάτι ουσιαστικό την Τετάρτη 18 Μάη, κάτι που ίσως δρομολογήσει εξελίξεις στο εγγύς μέλλον. Από την Αθήνα ήλθαν εκπρόσωποι του μηχανικού για το έργο, για να κάνουν την οικονομοτεχνική μελέτη για το στέγαστρο. Συναντήθηκαν  με τον Αντιπρόεδρο της ΕΔ του ΕΑΚΚ κ. Κ. Αγάθο και τον τεχνικό σύμβουλο της ΤΕ ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας κ. Νίκο Μόσχο. Άλλωστε το σκέπαστρο αυτό, αν και όποτε γίνει, κατά 90% θα βοηθήσει τα παιδιά του στίβου που το χειμώνα πάντα κάνουν ελλιπή προετοιμασία αφού ο καιρός πάρα πολλές φορές δεν τους επιτρέπει να ακολουθήσουν το πρόγραμμα τους.

Πέραν του σκέπαστρου οι μηχανικοί ήλθαν να δουν και για «το μπαλόνι» που είχε υποσχεθεί  πριν δυο χρόνια ο Λ. Αυγενάκης, ότι θα τοποθετηθεί σε εξωτερικό γήπεδο του ΕΑΚΚ για να εξυπηρετήσει μπάσκετ και χάντμπολ τους χειμερινούς μήνες, αφού το κλειστό αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες των ομάδων και τα παράπονα είναι πάρα πολλά.

Ελπίζουμε και θεωρούμε ότι η επίσκεψη για να προχωρήσουν λογικά σε επίλυση, δυο από τα πολλά προβλήματα του ΕΑΚΚ, δεν έχουν να κάνουν με άρθρο μας πριν δυο μέρες με τίτλο «Η εγκατάλειψη του ΕΑΚΚ έχει όνομα και υπογραφή».


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια