Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απ. Πάνας: Η παρουσία του ΚΙΝΑΛ είναι ισχυρή και θα φανεί στην κάλπη (video)

Κίνημα Αλλαγής
15 Απριλίου 2022 / 12:33

Στο δρόμο προς το Συνέδριο του Κόμματος στις 20-22 Μαΐου, άνοιγμα στις τοπικές κοινωνίες και τους παραγωγικούς φορείς

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο δρόμο προς το Συνέδριο του κόμματος, επισκέπτεται την Κέρκυρα ο Απόστολος Πάνας, Βουλευτής Χαλκιδικής και Τομεάρχης «Ανάπτυξης και Επενδύσεων» του  Κινήματος Αλλαγής, όπου θα είναι κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 15Απριλίου  στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας στις7.30μ.μ  με θέμα:  «Αυτοοργάνωση του Κόμματος και πορεία προς το Συνέδριο».



Συνοδευόμενος από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ και τον Βουλευτή Κέρκυρας Δημήτρη Μπιάγκη, ο κ. Πάνας είχε σειρά συναντήσεων με παραγωγικούς φορείς, όπως το Εργατικό Κέντρο, το Σωματείο Συνταξιούχων, με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, καθώς και με παραγωγικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς.
Το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία για την αυτοοργάνωση και την πορεία του συνεδρίου του κόμματος που θα γίνει στις τις 20-22 Μαΐου στο γήπεδο του Tae Kwon Do.

«Οι συναντήσεις αυτές», εξήγησε ο βουλευτής σε συνέντευξη Τύπου , «γίνονται στο πλαίσιο μιας σειράς εξορμήσεων που κάνει το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής σε όλη την Ελλάδα με κύριο στόχο να έρθει σε επαφή με όλους του πολίτες και τα μέλη της παράταξης αλλα και συγχρόνως να μπορέσει να αποκτήσει ιδία άποψη για τα ζητήματα που αφορούν τον τόπο».

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν περιφερειακά συνέδρια, όπου θα κατατεθούν οι προτάσεις για κάθε περιοχή, έτσι ώστε το πρόγραμμα να συγκροτηθεί από τη βάση προς τα πάνω.

Ο κ. Πάνας επεσήμανε ότι από τις πρώτες του επαφές λαμβάνει θετικά μηνύματα από τους πολίτες, υπάρχει συμμετοχή και «η διαφορά που βλέπουμε αυτή τη στιγμή στο κλίμα είναι εμφανής σε όλα τα επίπεδα. Αυτό μας δίνει τη χαρά και τη δύναμη, όλη αυτή η προσδοκία που έχει ο κόσμος μας να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο αλλά και σε κομματικό».

«Ήδη έχουμε δημιουργήσει αρκετά δίκτυα τα οποία θα μας βοηθήσουν στη συγκρότηση του προγράμματός μας. Την προηγούμενη Τετάρτη στη Βουλή καταθέσαμε το δίκτυο επιχειρηματιών, ενώ παρόμοια δίκτυα θα γίνουν και για τον αγροτικό και τον τουριστικό τομέα». 

«Θέλω να πιστεύω ότι η πολιτική μας οργάνωση και το σχέδιο που έχουμε θα αντικατοπτριστεί όχι μόνο σε πανελλαδικό επίπεδο αλλά και στα αποτελέσματα της Κέρκυρας σε βαθμό που θα μας φέρουν σε πολύ καλύτερο επίπεδο από το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το πιστεύουμε γιατί η παρουσία μας είναι ισχυρή και αυτό θα φανεί και στην κάλπη, όποτε γίνουν εκλογές». 

Το Σάββατο το πρωί οι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μπιάγκης και Απόστολος Πάνας μαζί με μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας του κινήματος θα επισκεφτούν καινοτόμες επιχειρήσεις με τοπικά προϊόντα του νησιού:

9.30πμ: Ελαιοτριβείο   The Governor Olive Oil στον Άγιο Ματθαίο.

10.30πμ: Εργαστήριο παραγωγής Κουμ Κουατ  «Μαυρομάτης» στο Σκριπερό.

12.30μμ: Κερκυραϊκή  Ζυθοποιία Corfu Beer  στον Αρίλλα.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ