Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ποδηλατικές δράσεις στο 6ο Δημοτικό – το πρόγραμμα

6ο Δημοτικό Σχολείο
04 Απριλίου 2022 / 10:03
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Οι μαθητές που θα συμμετάσχουν στην ομαδική ποδηλασία την επόμενη Κυριακή 10 Απριλίου συμμετείχαν σε δράση ενημέρωσης – εξάσκησης στην αυλή του Σχολείου την οποία συντόνισαν τα μέλη της Ορθοπεταλιάς

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην αυλή του 6ΟΥ Δημοτικού Σχολείου πραγματοποιήθηκε ποδηλατική δράση από μέλη του συλλόγου Ορθοπεταλιά Κέρκυρας οι οποίοι χάρισαν στα παιδιά ένα υπέροχο Κυριακάτικο πρωινό γεμάτο μάθηση, εξάσκηση και διασκέδαση! Οι μαθητές που θα συμμετάσχουν στην ομαδική ποδηλασία την επόμενη Κυριακή 10 Απριλίου συμμετείχαν σε δράση ενημέρωσης – εξάσκησης στην αυλή του Σχολείου την οποία συντόνισαν τα μέλη της Ορθοπεταλιάς.





Η δράση αυτή έγινε στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων που θα κάνει το σχολείο μέσα στον Απρίλιο. Αναλυτικά:

1. Για τους μαθητές των τάξεων Δ’, Ε’ και Στ’ ομαδική ποδηλασία την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, στις 11:00, στη διαδρομή: 6ο Δ.Σ. Κέρκυρας στην οδό Κύπρου, κίνηση προς Κολόνα Ντούγκλα, συνέχεια στον ποδηλατόδρομο Άλσους Γαρίτσας μέχρι Ανεμόμυλο, αναστροφή και επιστροφή από το δρόμο της παραλιακής προς Corfu Palace, Ακταίον, κίνηση επί της Αγωνιστών Πολυτεχνείου μέχρι την είσοδο του φρουρίου, στροφή αριστερά προς Πεντοφάναρο και από εκεί είσοδος στην Πάνω Πλατεία (μήκος ~3,5Km). Ελεύθερος χρόνος και αποχώρηση ατομικά με συνοδεία και ευθύνη των γονιών τους.

2. Για τους μαθητές των τάξεων Α’, Β’ και Γ’ δράσεις ποδηλατικού ροντέο την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, στις 11:00πμ, με ποδηλατικές αθλοπαιδιές κατάλληλες για την ηλικία τους τις οποίες θα συντονίσουν μέλη της Ορθοπεταλιάς Κέρκυρας.

Για τις ποδηλατικές δράσεις, έχει εξασφαλιστεί η συνοδεία ποδηλατών της Τουριστικής Αστυνομίας και του Ερυθρού Σταυρού.

Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στις δράσεις θα πρέπει να συνοδεύονται καθ’ όλη τη διάρκειά τους από γονέα ή κηδεμόνα.

Συνίσταται ισχυρά όλα τα παιδιά να φορούν κράνος και γάντια ποδηλασίας
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.