Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρουσίαση του βιβλίου «Το αναπόδραστο της Ανοιξης»

Το αναπόδραστο της Ανοιξης
01 Απριλίου 2022 / 17:09
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 9 Απριλίου στις 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νυμφών και την Κυριακή 10 Απριλίου στις 19:30 στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παρουσίαση του βιβλίου «Το αναπόδραστο της Άνοιξης» του Κώστα Ρούσσινου, θα πραγματοποιήσει ο  Σύλλογος Γονέων και Φίλων ΔΙΑΠΛΟΥΣ με τη στήριξη του Δικηγορικού Συλλόγου, του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών, της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων, του Εργατικού Κέντρου, του Νομ. τμήματος της ΑΔΕΔΥ, της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, των Πολιτιστικών Συλλόγων Νυμφών, Σφακερών και Αη Μαθιά και των Αθλητικών Συλλόγων Όλυμπος Κέρκυρας και Αχιλλέας Νυμφών.
Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 9 Απριλίου στις 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νυμφών και την Κυριακή 10 Απριλίου στις 19:30 στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Θα μιλήσουν: ο Κώστας Θύμης συντ. εκπαιδευτικός και τ. πρόεδρος της ΕΛΜΕ Κέρκυρας και ο Ηλίας Μιχαλαρέας, ψυχολόγος και επιστημονικός υπεύθυνος του ΔΙΑΠΛΟΥΣ.
Όλα τα έσοδα από τη διάθεση του βιβλίου στις εκδηλώσεις διατίθενται για τη στήριξη των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΔΙΑΠΛΟΥΣ.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.