Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενημέρωση Γκίκα από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης για το άνοιγμα των σχολείων

Άνοιγμα σχολείων
14 Ιανουαρίου 2022 / 17:35

Συνάντηση στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, μεταξύ του βουλευτή Κέρκυρας της ΝΔ Στέφανου Γκίκα και του Περιφερειακού Διευθυντή Πέτρου Αγγελόπουλου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του βουλευτή για το άνοιγμα των σχολείων μετά την χειμερινή εορταστική διακοπή των μαθημάτων. Ο κ. Γκίκας ενημερώθηκε για τον αριθμό των κρουσμάτων εκπαιδευτικών και μαθητών στην εκπαιδευτική κοινότητα του νομού Κέρκυρας τις τρεις πρώτες ημέρες της επαναλειτουργίας των σχολείων, αλλά και για τις ανάγκες κάλυψης των κενών εκπαιδευτικών που νόσησαν με κορονοϊό καθώς και τον τρόπο αναπλήρωσης αυτών των κενών στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης του νομού Κέρκυρας.

Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές αφού συζητηθήκαν διεξοδικά όλα τα διαθέσιμα στοιχεία. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Αγγελόπουλος επισήμανε ότι η ΠΔΕ Ιονίων Νήσων είναι πάντα διαθέσιμη σε όλους τους φορείς της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για ενημέρωση και συνεργασία για την προώθηση θεμάτων που στοχεύουν στην υποστήριξη και στην αναβάθμιση της εκπαίδευσης και των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας.