Τρίτη 22.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο μήνυμα Αγγελόπουλου προς ΚΕΔΑΣΥ και τα ΣΔΕΥ Κέρκυρας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
08 Οκτωβρίου 2024 / 10:36
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Η εκπαιδευτική κοινότητα εντείνει τις προσπάθειες της ώστε συνεχώς να διασφαλίζει κατάλληλο κλίμα ανάπτυξης και ασφάλειας για το καλό των παιδιών μας"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων με δελτίο τύπου που δημοσιοποίησε θέλησε να ευχαριστήσει ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς του ΚΕ.ΔΑ.Σ.Υ και των Σ.Δ.Ε.Υ του 6ου δημοτικού σχολείου Κέρκυρας, όπως και την προϊστάμενη του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Ελ. Μαλαχά και τους διευθυντές του 2ου Γενικού Λυκείου Κέρκυρας και του Δημοτικού Σχολείου Καστελλάνων Μέσης για την υποστήριξή που προσέφεραν στους μαθητές μετά τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου 28-29/09, δηλαδή τη δολοφονία γονέα 11χρονης μαθήτριας και την απώλεια ενός μαθητή Α΄Λυκείου. Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Π. Αγγελόπουλος αναφέρει στο μήνυμά του:

«Με αφορμή τα δυσάρεστα περιστατικά που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου (δολοφονία γονέα 11χρονης μαθήτριας, απώλεια μαθητή Α΄ Λυκείου) σε σχολεία μας, τα οποία έχρηζαν άμεσης υποστήριξης από ειδικούς επιστήμονες, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Κέρκυρας και των Σ.Δ.Ε.Υ. του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας και του Γυμνασίου Αγίου Ιωάννη Κέρκυρας για την άμεση ανταπόκριση και την επιστημονική διαχείριση των περιστατικών που προέκυψαν.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την προϊστάμενη του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ Κέρκυρας κα Ελένη Μαλαχά για τη συνεισφορά της και τη συνεργασία της αλλά και τους διευθυντές των Σ.Δ.Ε.Υ. για τη συνεργασία στην διαχείριση των περιστατικών, όπως επίσης και τους διευθυντές του 2ου Γενικού Λυκείου Κέρκυρας και του Δημοτικού Σχολείου Καστελλάνων Μέσης.

Η εκπαιδευτική κοινότητα εντείνει τις προσπάθειες της ώστε συνεχώς να διασφαλίζει κατάλληλο κλίμα ανάπτυξης και ασφάλειας για το καλό των παιδιών μας.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης

Πέτρος Δ. Αγγελόπουλος»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.