Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναγέννηση Περιβολίου: Δημοπρατούνται έργα 60.000€ από την ΠΙΝ στο γήπεδο

Αθλητικές εγκαταστάσεις
30 Ιουλίου 2021 / 16:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν φτάνει ένα έργο στη δημοπρασία είναι και κοντά στην υλοποίησή του, ενώ έχουμε «μπουχτίσει» κυριολεκτικά τα τελευταία 40 χρόνια από υποσχέσεις.

Μπορεί αν είναι «μικρό» σε ότι έχει να κάνει ο με τη χρηματοδότηση, μόλις 60.000€ αλλά απαραίτητο και χρήσιμο για το γήπεδο του Περιβολίου, εκεί όπου εκτός από την Αναγέννηση, χρησιμοποιούν και έχουν σαν έδρα και ο Κρόνος, και ο Μαραθιάς και τα Βασιλάτικα. Έργο να εξυπηρετήσει τουλάχιστον 4 σωματεία είναι άξιο αναφορά και όπως διαβάζουμε σε ανάρτηση του προέδρου της ομάδας (και προέδρου της κοινότητας) κ. Βασίλη Κουλούρη, θα δημοπρατηθεί σε 10 μέρες και θα φτιαχτεί και η περίφραξη και μέρος των εγκαταστάσεων από την Π.Ι.Ν. Καλοδεχούμενο και μακάρι αυτές οι έστω και μικρές παρεμβάσεις να γίνουν σε κάθε γήπεδο του νησιού που τις έχει ανάγκη.  

Η ανάρτηση του Β. Κουλούρη: «Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα πριν λίγο, ότι της 9 Αυγούστου δημοπρατείται το έργο της περιφέρειας, «Εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του γηπέδου Περιβολίου» προϋπολογισμού 60000 ευρώ. Το έργο περιλαμβάνει την πλήρη αντικατάσταση της περίφραξης του γηπέδου, καθώς και εργασίες αναβάθμισης των εγκαταστάσεων. Ευχαριστώ, τόσο σαν πρόεδρος της κοινότητας, αλλά πολύ περισσότερο σαν πρόεδρος της Αναγέννησης όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτού του έργου».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια