Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκινάει εμβολιαστική πανστρατιά στην Κέρκυρα. Γέμισε η Μονάδα covid του νοσοκομείου με ανεμβολίαστους ασθενείς!

νοσοκομείο
30 Μαΐου 2021 / 19:08
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Ενισχύεται εμβολιαστικά το Γενικό Νοσοκομείο Κερκύρας με υγειονομικά κλιμάκια του Χαμόγελου του Παιδιού, που πιάνουν δουλειά από Δευτέρα (31/5), προσθέτοντας στο Ίδρυμα, άλλες τέσσερις εμβολιαστικές γραμμές.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ενισχύεται η εμβολιαστική δύναμη πυρός με τα υγειονομικά κλιμάκια του Χαμόγελου του Παιδιού, που εγκαθίστανται στο Γενικό Νοσοκομείο από τη Δευτέρα 31/5 και για μια εργάσιμη εβδομάδα έως την Παρασκευή 4/6.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, με αυτόν τον τρόπο θα αναπτυχθούν, παράλληλα με του μέγα-εμβολιαστικού, άλλες εννιά και τέσσερις, 13 γραμμές, στο νοσοκομείο. Αναλυτικότερα, αναμένεται από τη Δευτέρα να πραγματοποιούνται 700 εμβολιασμοί με το σκεύασμα Johnson & Johnson και 400 με το Pfizer, συνολικά 1100, επιπλέον εκείνων του κέντρου στο ΕΑΚΚ, που ξεκινάει την λειτουργία του.

Κοντράστ συναισθημάτων προκαλείται από το γεγονός ότι όλοι οι νοσηλευόμενοι στη Μονάδα covid του νοσοκομείου είναι ανεμβολίαστοι! Την Κυριακή το απόγευμα νοσηλεύονταν 22 στην ΜΕΛ και μια γιαγιά στην Εντατική, συνολικά 23.

Ιδιαίτερη περίπτωση η νοσηλεία βρέφους στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων, συνοδευόμενο υποχρεωτικά από τον ένα του γονιό ενώ ο άλλος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ασθενεί από τον κορονοϊό.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.