Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο 6ο Κύπελλο Ρίψεων, Χαρίρ και Πουλής

Στίβος
16 Απριλίου 2021 / 16:15

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το 6ο Κύπελλο Ρίψεων, το οποίο θα γίνει το Σάββατο 17/4 στις εγκαταστάσεις του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Ορισμένοι από τους κορυφαίους και τις κορυφαίες των αγωνισμάτων ρίψεων θα είναι στη Θεσσαλονίκη για τον πρώτο τους αγώνα στη σεζόν, στον οποίο θα ισχύσουν τα όρια πρόκρισης για τις κορυφαίες διοργανώσεις του 2021. Ανάμεσά τους και οι αθλητές του Κερκυραϊκού Γ.Σ., Αθανάσιος Χαρίρ και Πέτρος Πουλής.

Ο Χαρίρ που έχει την κορυφαία επίδοση στο ακόντιο στην κατηγορία Κ18, με 58,54μ., είναι γεννημένος το 2004 και θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, ενώ έχει μπροστά του τις προκλήσεις των επόμενων διοργανώσεων. Βέβαια λόγω της αναβολής της Παγκόσμιας Γυμνασιάδας, που ήταν να διεξαχθεί στην πόλη Τσενγκντού της Κίνα 18 - 29/8, ένας μεγάλος στόχος δεν θα πραγματοποιηθεί.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Πουλής, γεννημένος το 2003 θα πάρει μέρος στην κατηγορία Κ20 έχοντας σε αυτήν την 4η επίδοση και γι’ αυτόν είναι ένας αγώνας προετοιμασίας, αφού υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις για το καλοκαίρι.

Στη διοργάνωση θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο έχει εγκριθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Στις διατάξεις βάση των οποίων υποχρεούνται να τηρήσουν όλοι όσοι θα συμμετάσχουν υπάρχει μια που αναφέρει ότι στην είσοδό τους θα παραδίδουν στους υπευθύνους της Αίθουσας Κλήσης, προκειμένου να ολοκληρωθεί η επιβεβαίωση της συμμετοχής τους, το αρνητικό αποτέλεσμα του rapid test το οποίο θα έχει πραγματοποιηθεί όπως ορίζει το πρωτόκολλο, 24 ώρες πριν τη διεξαγωγή της διοργάνωσης.